Легнал полицай ще бъде изграден в района на кръстовището, на

...
Легнал полицай ще бъде изграден в района на кръстовището, на
Коментари Харесай

На фаталното кръстовище в Благоевград ще има легнал полицай

„ Легнал служител на реда ” ще бъде построен в региона на кръстовището, на което преди два дни на пешеходна пътека почина 19-годишна студентка в Благоевград, заяви bTV. Момичето беше блъснато от камион на пешеходна пътека във вторник. От двете на страни на 30 метра разстояние от пешеходната пътека ще има " лежащ служител на реда " и в зоната, лимитирана от тези пътни уреди, ще бъде неразрешено прекъсването и паркирането на коли, съобщи зам.-кметът по строителството инж. Емилия Тунева.
Срещу второ общежитие ще се построи надигната пътека, която ще бъде обозначена със съответната маркировка, добави тя. Ще бъде сложено в допълнение осветяване. От общината дават обещание, че до понеделник тези ограничения да бъдат изпълнени.
Хора от квартала пък са събрали подписи от 1000 души, като упорстват за промени на рисковото кръстовище. Хората упорстват наложително на мястото да има светофар, както и патрули на „ Пътна полиция ” да дежурят в делничните дни в час пик в региона на пешеходната пътека. Искат също да се сложат камери на 200 метра преди кръстовището, както и за повдигането на пешеходните пътеки и тяхното обозначаване с цветна багра. починала студентка злополука студентка
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР