Легендите Кис“ се прощават с феновете в последно турнеАмериканската рок-група

...
Легендите Кис“ се прощават с феновете в последно турнеАмериканската рок-група
Коментари Харесай

Легендите „Кис“ се прощават с феновете в последно турне

Легендите „ Кис “ се простят с почитателите в последно турне
Американската рок-група Кис" ("Kiss") разгласи своето международно турне „ Краят на пътя “ ("End Of The Road") за прощално, напускайки сцената „ на върха на своята форма “. Такова изказване направи китаристът Томи Тайър в изявление за ТАСС.

В рамките на турнето, което стартира през януари 2019 година „ Кис “ ще гостува на 11 юни в Санкт Петербург и на 13 в Москва.

"Джийн, Ерик, Пол и аз взехме решение, че групата ни към момента е добра и към момента можем да вършим мощни представления. Но концертите ни са все по-трудни от физическа позиция, в сравнение с да вземем за пример на „ Ролинг Стоунс “ или Пол Макартни. Затова желаеме до момента в който към момента сме във върхова форма да създадем финалното си шоу най-доброто", сподели Тайър.

Музикантът напомни, че създателите на групата - вокалиста Пол Стенли и баскитариста Джийн Симънс - са на към 70 години и изясни, че точно те желаят да сложат завършек на кариерата си. "Иконцертите в Москва и Санкт Петербург в действителност ще са последните.

Според Тайър в този момент членовете на групата интензивно се приготвят за бъдещо турне, което би трябвало да бъде най-голямото в историята на „ Кис “. Шоуто ще употребява нова пиротехника, а сет-листата ще включва най-хубавите части в 45-годишната история на групата.

Животът след „ Кис “

Самият Тайър не има намерение да постави завършек на музикалната си кариера. "Аз съм по-млад от останалите момчета в групата, може би ще работя с „ Кис “ по някакъв различен начин", сподели той, добавяйки, че работи с групата от 25 години, освен като китарист.

Освен това, китариста възнамерява да взе участие в планове на други групи. "При всички случаи активността ми ще бъде обвързвана с музика и развлекателната индустрия", сподели той.

За групата

Групата „ Кис “ е основана през 1973 година в Ню Йорк. Музикантите са известни със своите ярки театрални облици, включващи характерен грим, както и с грандиозни концертни шоута. По време на 45-годишната си история, екипът е продал над 100 милиона копия от албумите си. Сред най-популярните песни на „ Кис “ са „ I Was Made for Lovin' Yo “, „ Strutte “ и „ Black Diamond “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР