Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро коментира жребия за 1/4-финалите

...
Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро коментира жребия за 1/4-финалите
Коментари Харесай

Дел Пиеро: Аякс са голямо предизвикателство за Юве, срещу Реал впечатлиха целия свят

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро разяснява жребия за 1/4-финалите на Шампионската лига, който отреди обичаният му отбор да се изправи против Аякс.

“Предизвикателството е огромно. Аякс направи невероятни дуели против Реал Мадрид, впечатлявайки целия свят. Колко са млади… Ще бъде мъчно, само че с цел да стигнеш до финала, би трябвало да победиш всички. Ювентус има опцията да завоюва ШЛ и освен тъй като се изправя против Аякс на 1/4-финалите. Бяха един от любимците още от началото на сезона. Изградили са доста мощен състав, към който тази година прибавиха Кристиано Роналдо и към този момент демонстрираха на какво са способни, достигайки до два финала в последните четири години”, разяснява Дел Пиеро на рекламно събитие на шампионата.

Our @Heineken UCL Trophy Tour continued with the legend that is @delpieroale today. @DougieFFTD even had the opportunity to ask him about whether Allegri’s future is tied to Champions League success!

The answer will be in our upcoming vlog, but what do you think? #Unmissable pic.twitter.com/tf5SR6D8x3
— Football Daily (@footballdaily) March 16, 2019 Бившият нападател завоюва надпреварата през 1996 година с черно-белия екип. “За мен всеки мач, гол и загуба в Шампионската лига са незабравими”, продължи той, като приказва и за наставника Масимилиано Алегри. “Макс прави огромна работа. Никой не може да го отхвърли. Не е елементарно всяка година да печелиш в Италия и да се измежду най-хубавите в Европа. Достигането до два финала в ШЛ е огромна заслуга. Феновете на Ювентус го поддържат. Разбира се, че след седем следващи Скудета последователите ще желаят да завоюват и Шампионската лига. Трансферът на Роналдо несъмнено е бил с концепцията той да даде подтик на отбора в преследването на тази цел. След провалянето против Атлетико Мадрид имаше някои слухове…, само че в този момент всичко е наред. Вторият мач беше необикновен, перфектен”, добави Дел Пиеро, като съобщи и поддръжката си към ВАР.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР