Легендата на ЦСКА Петър Жеков направи свой прочит на моментната

...
Легендата на ЦСКА Петър Жеков направи свой прочит на моментната
Коментари Харесай

Петър Жеков каза тежката си дума за отбора на ЦСКА

Легендата на ЦСКА Петър Жеков направи собствен прочит на моментната обстановка в ЦСКА. Той счита, че стартът на отбора в шампионата не е бил неприятен, само че има още доста работа.

„ Аз мисля, че Стамен Белчев е доста по-добър избор от Крушчич, само че още не е влезнал в час. За мен съставът му би трябвало да стартира от капитана Занев. Той е умел състезател, подвига тима, може да играе на разнообразни постове – в средата, отляво, даже по крилото. И носи сигурност “, съобщи Жеков пред вестник ''Меридиан мач''.

„ Доволен съм, че имаме към този момент здрави и огромни халфове в средата, стига с тези джуджета. Виждате, че в актуалния футбол няма положителни футболисти под метър и 80 “, сигурен е легендата.

„ Има мачове, в които ЦСКА е задължен да играе с двама нападатели – когато е против по-слаби противници. Срещу ЦСКА 1948 беше мъчно, видяхте, че и Берое не можаха да ги бият. Те са опитни, остарели кучета, знаят по какъв начин да измъкнат каквото им би трябвало. Трудно ще е и във Враца. Треньорът им е левскар (б. а. – Антонио Здравков), работил е и в Лудогорец. Ако тези малтийците дойдат единствено с локални момчета, би трябвало да ги бием като маче у стълб, само че и те имат чужденци. Нека да внимаваме “, прикани Петър Жеков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР