Легендата на Спартак Варна Пламен Казаков изрази задоволство от успешния

...
Легендата на Спартак Варна Пламен Казаков изрази задоволство от успешния
Коментари Харесай

Легенда на Спартак Варна засипа отбора с похвали

Легендата на Спартак Варна Пламен Казаков изрази удовлетворение от сполучливия старт на неговия роден клуб във Втора лига. Обновеният отбор на „ соколите “ завоюва с 2:1 против първенеца през предишния сезон в групата ЦСКА 1948 II на своя стадион във Варна.

„ Първият мач постоянно е най-труден, а настрана против нас беше мощен противник. Това, което видях от Спартак обаче, несъмнено ми хареса и ме направи благополучен. Въпреки че новия ни тим сега се построява, момчетата направиха положителни комбинации и разигравания, имаха надзор върху топката и мача от самото начало, сътвориха и много голови положения. Най-важно в един първи дуел от сезона е резултатът да бъде позитивен, само че е хубаво също, че и във футболно отношение бяхме на равнище “, сподели Казаков.

„ Радващо е, че Ахмед Ахмедов загатна, че може да се трансформира в този лидер на офанзивата, от който дълго имахме потребност. Той е играл за мощни тимове в елита, има безспорни качества и опит, избухлив е и умее да играе с двата крайници, а видяхме, че може да вкарва и с глава. Оттук нататък чакам Спартак да продължи да побеждава и да изнася стилни продукции “, сподели още Казаков.

Днес той лети със брачната половинка си и техни близки за Съединени американски щати за сватбата на сина му Драгомир Казаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР