Легендата на рокендрола Мик Джагър може да е изключително известен

...
Легендата на рокендрола Мик Джагър може да е изключително известен
Коментари Харесай

Колко секси са дъщерите на Мик Джагър

Легендата на рокендрола Мик Джагър може да е извънредно прочут музикант, но освен това той е и татко. И то на цели осем деца.

Вокалистът на Rolling Stones се снабдява с първото си дете, щерка му Карис (52 г.), от актрисата Марша Хънт през 1970 година На идната година се дами за Бианка и има щерка Джейд (51 г.). Джагър също споделя четири деца с някогашната си брачна половинка Джери Хол, за която е женен от 1990 до 1997 година Това са дъщерите му Елизабет (39 г.) и Джорджия Мей (31 г.), и синове Джеймс (37 г.) и Гейбриъл (25 г.). Музикантът приветства сина си Лукас (24 г.) с модела Лусиана Морад Хименес през 1999 година През 2016 година се ражда най-малкото дете на Джагър - 6-годишният наследник Деверо, който споделя с приятелката си Мелани Хамрик.

Въпреки че Джагър рядко разкрива за връзките с децата си, доста от тях публикуват своите срещи с рокаджията в Instagram. Ето всичко, което би трябвало да знаем за децата на Мик Джагър.
 Мик Джагър и Мелани Хамрик шест години след раждането на сина им - време ли е за женитба
Сгоден ли е в действителност Мик Джагър

На 79 години и осем деца по-късно

Карис Хънт Джагър на 52 година
 Снимка 627979

Джагър споделя най-голямата си щерка Карис Хънт Джагър с някогашната американска актриса Марша Хънт. Тя е родена на 4 ноември 1970 година Карис приключва история в Йейл през 1992 година, преди да стартира работа като помощник във филмовата продукция. Тя се омъжва за брачна половинка си Джонатан Уотсън през 2000 година и от този момент има две деца - Мейзи и Зак. Карис е изпълнителен продуцент на High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America по Netflix.

И макар че нейният персонален профил в Instagram е частен, тя споделя обществен акаунт със своята другарка и сътрудник изпълнителен продуцент Фабиен Тобак, където двете документират живота си. " Две цветнокожи дами, споделящи любовта си към храната, другарството и културата ", както написа в информацията на профила.

Джейд Шийна Джезабел Джагър на 51 година

Второто дете на Джагър (и първо с някогашната му брачна половинка Бианка Джагър), Джейд Шийна Джезабел Джагър, е родено на 12 октомври 1971 година Бианка и Джагър се женят през 1971 година и се развеждат през 1978 година

Джейд е някогашен модел и дизайнер на бижута. Тя също е майка на три деца. Споделя дъщерите Асизи и Амба с някогашния сътрудник Пиърс Джаксън и наследник Рей със брачна половинка си Ейдриън Филари. Джейд също е баба на децата на Асизи - Езра, Роми и Ривър.
 Снимка 627980

" Връзките, които ни свързват, са по-силни от всеки път, освен в най-близкото ни семейство, само че и в клана Джагър като цяло ", написа Джейд в есе за английския Vogue през 2021 година

" Баща ми в този момент има осем деца с петима сътрудници, като наподобява, че фамилията ни непрестанно се уголемява. В дадена година всички ние може да се оттеглим на Карибите за отмора или да тръгнем на път в Европа за турне на Rolling Stones - фамилни събирания, където обичайните функции губят всякакво значение измежду безпорядък и смях. Като общо предписание, ние сме прекомерно заети да търсим ресторант, който да побере няколко дузини крещящи Джагъри за вечерта, с цел да се тревожим за нечие място в родословното дърво. "

Елизабет Скарлет Джагър на 39 година

Джагър приветства третото си дете и първо с тогавашната си другарка Джери Хол - Елизабет Скарлет Джагър, на 2 март 1984 година Хол се дами за Джагър на 21 ноември 1990 година на индуистка гала в Бали, Индонезия. Те се развеждат през 1999 година

Елизабет е модел и прави своя дебют на подиума през 1998 година за Mugler дружно с майка си. Тя също по този начин е запалена по гражданските права и правата на дамите и се застъпва за поправката за равни права в Instagram.
 Снимка 627981

Моделът наподобява също по този начин е близка със сплотеното си семейство, изключително с дребната сестра Джорджия Мей. Двете прекарват време дружно през декември 2019 година на церемония в Австралия, където Елизабет разгласява фотоси в Instagram, на които театралничат с майка им. А през юни 2018 година тя показа фотография за Деня на бащата в Instagram дружно с татко си и сестрите си Карис, Джейд и Джорджия Мей.

Джеймс Лирой Августин Джагър на 37 година

Джагър споделя най-големия си наследник, Джеймс Лирой Августин Джагър, с Хол. Джеймс е роден на 28 август 1985 година Подобно на татко си музикант, Джеймс също има гений и изпитва огромна обич към музиката: той пее и свири на китара в пънк-рок групата Turbogeist.

През последните години се е насочил към актьорството. През 2016 година има водеща роля в сериала на HBO " Винил ", чийто изпълнителни продуценти са татко му и Мартин Скорсезе.
 Снимка 627982

Джеймс споделя пред Billboard, че известният му татко " не е бил там когато и да е, когато работех, тъй че не се усещах като че ли работя за него по някакъв метод. Не се усещах неловко ". Оттогава той взе участие и в други излъчвания и филми.

Джеймс се дами за брачната половинка си, художничката Анушка Шарма, през февруари 2016 година През април 2016 година двойката има дребна, дискретна гала на върха на хълма Катскилс - район в северната част на Ню Йорк.

Джорджия Мей Айеша Джагър на 31 година

Джорджия Мей Джагър е родена на 12 януари 1992 година в фамилията на Джагър и Хол. На 16 години Джорджия Мей подписва контракт с организация за модели и от този момент e модел. Работила е с доста фешън марки, в това число Missoni, Pandora, Wrangler и Vivienne Westwood.
 Снимка 627983

В допълнение към това да бъде модел, Джорджия Мей също е съсобственик на BLEACH London, марка за грижа за косата и фризьорски салони с местоположения в Лондон и Лос Анджелис. Тя споделя обява в Instagram, на която тя и Хол честват стартирането на пазара на новия шампоан и еликсир Reincarnation на марката в Лос Анджелис през септември 2022 година

В момента Джорджия Мей има връзка с Камбриян Седлик и показва снимки от взаимния им живот в Instagram. Двойката постоянно публикува кадри от своите пътувания, включително ваканции в Париж, Лас Вегас и езерото Комо, където моделът написа, че е " приела ориста си на екскурзиант ".

Гейбриъл Борегард Джагър на 25 година

Гейбриъл   Джагър е четвъртото дете на Джагър с модела Джери Хол (и шесто от общо осем). Роден е на 9 декември 1997 година На 17 юли 2021 година Гейбриъл се дами за брачната половинка си, швейцарската световна персона Анук Винценрид, на дребна гала в Лондон. Двойката обявява годежа си посредством Tatler.

Списанието споделя още, че Гейбриъл е публицист, който е обучаван в The Times, а в този момент ръководи личен медиен уеб страница Why Now.

През март 2020 година Джагър разгласява в своя Instagram за стартирането на уеб страницата със фотография на себе си и Гейбриъл. " Горд съм да видя, че уебсайтът на моя наследник се появява на бял свят. Сега можете да гледате няколко видеоклипа гратис, преди да се регистрирате за още ", припомнят думите на музиканта от People.
 Мик Джагър на 80
Мик Джагър на 80

Секс, опиати и рокендрол

Лукас Морис Морад-Джагър на 24 година

Джагър има наследник на име Лукас Морис Морад-Джагър с бразилския модел на долни дрехи Лусиана Хименес Морад. Лукас е роден на 17 май 1999 година

Лукас има нюх към модата и е показан в списание commON през август 2022 година Той също по този начин участва в Седмицата на модата в Париж през януари 2022 година
 Снимка 627995

Седмото дете на Мик Джагър често пътува, като е прекарал известно време в Будапеща, Унгария, и Милано, Италия през лятото на 2022 година През юни той е на концерт на Rolling Stones в Мадрид, което не пропуща да показа с почитателите си в Instagram. А през 2021 година разгласява фрагменти от пътешестване сред татко и наследник. Когато е на 21 години, Лукас претърпява интервенция на ухото за премахване на холестеатома.

Деверо Октавиан Базил Джагър на 6 година

Осмото дете на Джагър, Деверо Октавиан Базил Джагър, се ражда на 8 декември 2016 година Фронтменът на Rolling Stones споделя най-малкото си дете с актуалната си партньорка, американската балерина Мелани Хамрик. По времето, когато Деверо се ражда, Хамрик е на 29, а Джагър на 73. Хамрик често разгласява фотоси на Деверо през годините. От профила ѝ разбираме, че на дребния му харесва да гали овце, също така се забавлява с завършения с лодка, както и да гледа по какъв начин татко му извършва на сцената.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР