Легендата на Милан Андрий Шевченко коментира шансовете на “росонерите да

...
Легендата на Милан Андрий Шевченко коментира шансовете на “росонерите да
Коментари Харесай

Шевченко: Милан трябва да чака точния момент

Легендата на Милан Андрий Шевченко разяснява възможностите на “росонерите ” да стигнат до поврат против Интер на полуфиналите в Шампионската лига. “Нерадзурите ” завоюваха първия мач с 2:0.

“Тактически треньорът ще избера верния метод за игра. Той познава тима. Моят съвет е да чакаме точния миг. Когато бях треньор на Украйна, споделях, че би трябвало да чакаш, с цел да изпълниш проекта за мача. Един мач може да се реши в избран миг ”, разяснява Шевченко.

“Моето мнение е, че би трябвало да сме деликатни при статичните положения. Един дуел може да се промени след ъглов удар или фал. Ако Милан приготви скица, с която да изненада Интер, това ще помогне. Един гол няма да е задоволителен. Надявам се Леао да се възвърне, защото е доста значим състезател за Милан ”, добави той.

“Не би трябвало забравяме, че Милан имаше страховит минал сезон и стана първенец. Може да допускаш неточности, само че би трябвало да подхождаш по верния метод ", сподели още украинецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР