Легендата на Ливърпул Стивън Джерард отново се изправя срещу омразния

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард отново се изправя срещу омразния
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Астън Вила - Манчестър Юнайтед, изненади от Рангник

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард още веднъж се изправя против омразния отпред на Астън Вила. Двата отбора ще играят един против различен в шампионата, откакто единствено преди дни " алените дяволи " отстраниха " виланите " от ФА Къп в третия кръг след триумф с минималното 1:0.
Този път обаче мачът не е на " Олд Трафорд ", а на " Вила Парк ", като е поверен е за управление на Дейвид Кут. Двубоят сред Юнайтед и Астън Вила ще стартира в 19:30 часа българско време, като ще можете да го следите .


СЪСТАВИ
Астън Вила: Мартинез, Кеш, Конса, Мингс, Дин, Сансон, Луиз, Рамзи, Буендиа, Ингс, Уоткинс
Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Дало, Варан, Линдельоф, Телес, Фред, Фернандеш, Матич, Еланга, Грийнууд, Кавани
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Манчестър Юнайтед победи преди няколко дни Астън Вила, само че за следващ път през сезона " алените дяволи " играха едва и даже бяха надиграни от противника в сериозен интервал от време, само че " виланите " се отличиха с пропуски и не съумяха да материализират ситуациите си.
Юнайтед има незабавна потребност от точки, защото има единствено една победа в последните три мача от шампионата. Тимът е с 31 точки от 19 мача на седма позиция, като все още топ 4 е на 6 точки (там е Уест Хям, който е с два мача повече). Трябва да се означи, че топ 4 може да стане и по-далеч, защото Арсенал и Тотнъм също са с по-малко мачове от Уест Хям и на хартия могат да ги задминат.
Астън Вила пък се намира на 14-а позиция и има 22 точки от 19 мача. Отборът показва напредък при Джерард, само че все пак резултатите не са приемливи - 3 загуби в последните 4 мача в шампионата, като една от тях е от Брентфорд (последната).
Под въпрос за мача до последно ще бъде огромната звезда на Юнайтед Кристиано Роналдо, който е получил лека травма няколко дни преди срещата. Ще се реши за неговото включване директно преди дуела.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР