Легендата на Левски Наско Сираков не се стресна да отправи

...
Легендата на Левски Наско Сираков не се стресна да отправи
Коментари Харесай

Сираков нападна Делио Роси и индианеца Марк Бата

Легендата на Левски Наско Сираков не се стресна да насочи обществени рецензии към наставника на клуба Делио Роси и съдийския наблюдаващ Марк Бата. Членът на Изпълкома съобщи, че италианският стратег би трябвало да проумее смисъла зад емблематичното скандиране "Сините в офанзива ", до момента в който испанският надзирател бе наименуван недотам общително "оня индианец ".

Интервюто пред "Тема Спорт " идва в дните след загубата 0:2 против Лудогорец, която отдалечи Левски още повече от първото място в класирането. Според Сираков е извънредно време на "Герена " да спрат да се залъгват, че ще гонят трофея и да бъдат почтени с почитателите. Бившият нападател бе безапелационен, че все още във всяко отношение ЦСКА има надалеч по-големи шансове да оспорва хегемонията на разградчани, най-малкото поради идния пряк конфликт в 15-ия кръг на шампионата.

"За Левски розовият сън е приключил, за ЦСКА може да свърши при възможна загуба от Лудогорец в Разград тази седмица. Но в случай че ЦСКА не загуби, ще продлжи да има действителни шансове въз основата на това, че напролет предстоят още два директни дуела с разградчани в плейофната фаза. Така че няма да е такава огромна разликата за тях, каквато е за Левски ", проучва Сираков пред родния всекидневник.

"Реалността доста бързо те смъква на земята. Те щат, не щат - отново ще стигнат до това умозаключение. Аз няколко пъти разговарях със Спас Русев на тази тематика, той е наясно почти защо става въпрос. Знае, че би трябвало да се укрепва тимът. "

"Трябва хората в Левски да обяснят на Делио Роси каква е идеологията на клуба. Неслучайно публиката пее "Сините в офанзива ". Не може при 0:0 на "Герена " 11 индивида да са зад централната линия. Аз подобен Левски в никакъв случай не съм гледал през живота си. Просто на индивида би трябвало да му се изясни, че отборът не може да играе по този метод. А и няма да реализира триумфи. Казвам си мнението, не желая да осъждам индивида. Още повече, че той пристигна в заварено състояние. Само че не одобрявам и сходни приказки от рода: "Няма да броим точките в този момент, а през май ". То към този момент няма смисъл да ги броим, какъв месец май? И кой тъкмо май ще ги броим? Това са клишета, които ме нервират. Да му създадат селекция, да си организира подготовка и ще забележим. Но към този момент нещата не вдъхват огромен оптимизъм ", продължи Сираков.

После пристигна ред и на острите думи по адрес на Бата, който съгласно Сираков може да си припише заслуги само за по-доброто физическа форма на родните арбитри. "Оня индианец идва тук един път на три месеца и като на туземци ни изяснява всякакви неща, а в действителност реферите, като се изключи че са се вталили, нямат позитивно развиване. Вижда се, че грам не е оказал помощ на съдийството. Не виждам нито един български арбитър да свири сериозен мач в Европа. А тъкмо това е показателно. Идва тук на три месеца и май единствено си прибира заплатата. Това е първото нещо, което ще кажа на Боби Михайлов, като го видя. Той е бил предназначен да помогне на съдийството, само че виждаме, че той грам не е оказал помощ. С изключение, че може би ги е вкарал по-добра физическа форма, тъй като преди имаше много по-дебели рефери ", добави легендата на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР