Легендата на Левски Емил Спасов никак не е спокоен за

...
Легендата на Левски Емил Спасов никак не е спокоен за
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Празни приказки от Диксън, липсата на Наско е притеснителна!

Легендата на Левски Емил Спасов по никакъв начин не е спокоен за бъдещето на клуба след вчерашната конференция на Джоузеф Диксън. Той не скри терзанието си след видяното на брифинга на „ Герена “.

„ Не чух съвсем нищо съответно и тъкмо. Предимно празни приказки. Когато видях, че Наско Сираков го няма, се тормозих доста. Все отново беше оповестено, че ще участва и той. Мотивът, че ползата е най-вече към англичанина, по принцип е прецизен, само че за мен беше значимо да участва и Наско Сираков “, съобщи Спасов пред "Мач Телеграф ".

„ Иначе всъщност казаното беше много уклончиво. Уж всичко е наред, всичко е условност и въпрос на няколко дни. За мен обаче нищо към момента не е наред. Журналистите зададохте много верни и точни въпроси, само че аз не чух съвсем нищо изрично. Единственото, което ми дава вяра е, че в действителност такива съществени неща не стават бързо и току-тъй. Доколкото разбрах, Диксън желае да строи търговски център. А всички документи, с цел да получиш позволение за такова нещо в България не се дават бързо и елементарно. Който и да стои зад това момче, тъй като повече бих го определил като момче, в сравнение с като огромен предприемач, не би си давал парите с лека ръка ", добави още той.

Каквито и фондове да са зад него, няма по какъв начин да влагат в Левски без да са сигурни, че от някъде най-малко отчасти вложеното ще им се връща. А това може да стане, в случай че се построи мол, да вземем за пример. За стадиона също е обикновено нещата да се проточат още дълго време, тъй като този стадион не е благосъстоятелност на Левски. Говорил със Стефан Софиянски, който като някогашен кмет на София е наясно с нещата, знам, че са комплицирани. За да стане всичко е нужно и съдействието на доста институции. Може и поради това индивидът да шикалкави. Няма по какъв начин да не увърта, при изискване, че доста неща не зависят от него. Така че на ход са и институциите – в случай че те не желаят да го има Левски, елементарно могат да го реализиран. Лошото е, че при ситуацията, в което е сега страната, на доста хора не им е до Левски. Все отново се надявам нещата с този човек да станат, тъй като различен излаз няма ", сподели легендата на "сините ".

"Исками се да стане единствено с повече спонсори, само че за мен това не е съществено и няма по какъв начин да стане. Трябва да има и сериозен човек, който да дава пари. Не мога да кажа, че Наско Сираков е сбъркал с Джоузеф Диксън. Ако го е избирал сред трима и се е спрял на него – тогава към този момент може да се твърди, че е сбъркал. Но при изискване, че никой различен не желае да се захване с Левски и да влага, би трябвало да се надяваме нещата с него да станат. Питате ме и интуицията какво ми приказва. Случвало се е от време на време тя ме лъже. В момента съм обезверен - 50 на 50. Ясно е какво ми се желае, както на мен по този начин и всички, които обичаме Левски – договорката да се случи и тимът да се оправи. Но дали ще стане – изобщо не съм сигурен “, приключи Емил Спасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР