Легендата на българското плуване Петър Стойчев присъства на пресконференцията на

...
Легендата на българското плуване Петър Стойчев присъства на пресконференцията на
Коментари Харесай

Петър Стойчев: Антъни е легенда и вярвам, че отново ще носи успехи на България

Легендата на българското плуване Петър Стойчев участва на конференцията на родната федерация по случая “Антъни Иванов ”. На нея стана ясно, че страната и в частност федерацията са обезпечили “напълно задоволителни ” условия за подготовка и финансово поръчителство на българските състезатели.

“Заплатата от 2000 лв. е за потребностите на състезателя отвън тренировките, храна, пътешестване, хотели и тн. Тя не отива за екипировка, хотели или храна. По мое време заплатите бяха трицифрени. Националните състезатели са обезпечени с всичко належащо за подготовка. Заплатите са изцяло задоволителни, както и изискванията от федерацията за подготовка.

Аз имах няколко спонсора, когато се състезавах. Не може да се занимаваме с битовизми. На доста хора доста неща не им харесват в живота. Ние сме хората, които да покажем на обществото, че можем да развиваме спорта и в частност плуването.

Един човек не е удовлетворен поради някакви елементи. Антъни продължава да е легенда и образец за младите. Вярвам, че ще мине през всички усложнения и ще тренира, с цел да носи триумфи на България ”, сподели Стойчев, като изрече съболезнования на околните на маратонеца Васко Стоянов, който умря през вчерашния ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР