Легендата на българската музика Васил Найденов получи нови кецове за

...
Легендата на българската музика Васил Найденов получи нови кецове за
Коментари Харесай

Васко Кеца получи специален дар

Легендата на българската музика Васил Найденов получи нови кецове за рождения си ден през вчерашния ден. Любимият реализатор, който от години се слави с прякора си Кеца, бе сюрпризиран с подаръка от китариста си Стоян Божов и екипа, с който работи.

Празник

За дара към Найденов стана ясно, откакто от екипа му качиха видео в обществените мрежи. От клипчето е видно, че артистът не си е у дома, а в хотелска стая, защото по всяка възможност ще работи точно на рождения си ден. В хотелската стая се вижда, че има и още изненади към звездния рожденик - торта със свещички, шампанско и бели рози.

Припомняме ви, че той се появи за първи път с кецове след 40 години - това лято по време на присъединяване си в хитов клуб в Слънчев бряг.

Години

Макар да навърши 73 години, Васил по нищо не отстъпва на по-младите си сътрудници като характер на сцената. На всяко свое присъединяване той като се изключи че пее онлайн, скача и танцува с публиката, която напряко го обожава. След гастролите си по морето Найденов се завръща в столицата и още тази седмица - 7 септември, има концерт в София, написа " Телеграф ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР