Легендата Лотар Матеус постави под въпрос трансферната политика на германския

...
Легендата Лотар Матеус постави под въпрос трансферната политика на германския
Коментари Харесай

Лотар Матеус със сериозни критики към Байерн Мюнхен

Легендата Лотар Матеус сложи под въпрос трансферната политика на немския футболен клуб Байерн Мюнхен поради привличането на Ерик Дайър и слуховете за интерес към Киърън Трипиър, написа Sky Sports.

" Байерн се нуждае от дълбочина в състава и от нови играчи, само че тъкмо от тях ли? ", съобщи той за Sky Sports.

" Ерик Дайър не бе основен футболист даже в Тотнъм в последно време. Помня една тирада на Ули Хьонес преди време, в която той сподели, че Байерн повече няма да притегля играчи, които търкат пейките в други клубове. Последните прехвърляния обаче са по-различни от това, което се търси.

" Случаят с Киърън Трипиър е подобен.

" За мен това не е Байерн Мюнхен. Те би трябвало да се съсредоточат или върху намирането на нови играчи, или върху младите. Александър Павлович не игра против Вердер Бремен, а когато е на терена, той просто се отличава. 

" Байерн Мюнхен има доста обещаващи млади футболисти и Кристоф Фройнд персонално е виновен за това. Той има страхотна скаутска мрежа. През лятото пуснаха Бенжамен Павар и Йосип Станишич да си вървят, само че не взеха никого на тяхно място. Резултатът от това е, че имат проблем на десния бек и в центъра. Мислеха си, че ще се оправят, само че към този момент е прекомерно късно. Отборът още не може да откри себе си "./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР