Легендарният централен защитник на Барселона – Жерар Пике, произнесе много

...
Легендарният централен защитник на Барселона – Жерар Пике, произнесе много
Коментари Харесай

Пике през сълзи: Тук съм роден и тук ще умра!

Легендарният централен бранител на Барселона – Жерар Пике, произнесе доста прочувствена тирада след последния си мач на “Камп Ноу ”.

Предни дни 35-годишният бранител разгласи, че приключва кариерата си на футболист, като след успеха над Алмерия с 2:0 той се сбогува с почитателите, които са го подкрепяли толкоз доста години и го обичат безпределно доста.

“Първо желая да благодаря на всички. Благодаря на вас, на сътрудниците си, на треньорския щаб и на всеки един човек в клуба ”, стартира бранителят.

“В живота с напредването на годините осъзнаваш, че да обичаш – от време на време значи да си тръгнеш. Не ми беше по никакъв начин елементарно да взема това решение след всичката тази обич, която получих в Барселона, само че настъпи време да се отдръпва. Убеден съм, че един ден още веднъж ще съм тук ”, разгласи Пике, а незабавно по-късно почитателите огласиха митичния стадион „ Камп Ноу “ със викания:

„ Президент, президент! ”

“Дядо ми ме е направил член на клуба в деня, в който съм се родил. Тук съм роден и тук ще умра. Ще се върна ”, заявява Пике още един път, че е неизбежно да се завърне вкъщи един ден.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР