Легендарният шампион в бокса Майк Тайсън отпразнува 4/20, което е

...
Легендарният шампион в бокса Майк Тайсън отпразнува 4/20, което е
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Ставам сутрин, пуша хубава трева и отивам в рая

Легендарният първенец в бокса Майк Тайсън отпразнува 4/20, което е кодов термин и жаргонен израз произлизащ от Северна Америка. Този термин е употребен като метод за упоменаване използването на канабис или за идентифициране с канабис културата. Терминът също по този начин се употребява за споменаване на пушене на марихуана в 4:20 (сутрин или вечер) и празнуването на субкултурен празник на марихуаната на 20 април всяка година.

Железния Майк има ранчо за канабис и това е доста огромен празник за него. От TMZ се свързаха с именития нокаутьор, с цел да видят по какъв начин прочита празника при ранчото на Тайсън. Ето какво им сподели Майк в изявлението:
" Ставам заран, пуша от тази хубава марихуана в моето ранчо и отивам в парадайса. Така стартирам своя ден. Празнувам този страховит празник на 20.04. 2020 година. Това е нещо, което даже не мога да си показва. При мен всеки ден е 20.04 и този ден е нещо, което би трябвало да се помни. Това е началото на една гражданска война, която стартира преди 30-40 години. Вече стигаме върха в тази конкуренция. Канабиса стартира да става лекарството на света. Ако можех да си предпочитам някого, с който да пуша през днешния ден, то аз несъмнено бих избрал Кралят - Боб Марли. Ходих в Ямайка и се видях с неговото семейство. Видях някои от традициите на семейство Марли. Посетих къщата му, където той е живял в младите си години. Видях по какъв начин е писал концепциите си по стените. Всичко, което е написал на стените - към момента си е там. Той е необикновен човек и ми се искаше да го бях срещнал. Този ден 20.04 съставлява любовта и напушването. "

Тайсън е най-младия първенец в историята на тежка категория. Той завоюва купа на 20 години, 4 месеца и 22 дни, като доста години този връх не е бил усъвършенстван и няма изгледи някой да го усъвършенства.

mma.bg

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР