Легендарният Диего Марадона направи анализ на полуфиналните двойки на Мондиал

...
Легендарният Диего Марадона направи анализ на полуфиналните двойки на Мондиал
Коментари Харесай

Марадона: Останаха само европейски отбори, но пълни с мигранти

Легендарният Диего Марадона направи разбор на полуфиналните двойки на Мондиал 2018, само че в типичния си жанр. " Божията ръка " ги назова " тимове от мигранти " пред южноамериканския ефирен канал " Телесур ".

" Има мафия, която лишава футболисти от Африка и ги натурализира в Европа. А от този континент са играчи като Дрогба. Сега съставите на полуфиналистите на международното състезание са цялостни най-много с мигранти. Спомням си един диалог с Жозе Моуриньо, който ми сподели, че мигрантите идват в различен свят, където имат шанса да получат неща и благоприятни условия, които не са имали до този миг. Те осъзнават това и дават най-хубавото от себе си. Затова в европейските отбори е цялостно с такива играчи ", сподели Марадона.

Дон Диего обаче бе ориентиран към тематиката от водещия, а продуцентите авансово бяха подготвили таблица с данни за любимците на Мондиала. Те демонстрират, че 18 от 23-мата френски национали са от мигрантски фамилии. (именно " петлите " отстраниха Аржентина). При Белгия и Англия пък половината от играчите са с генезис отвън националните граници.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР