Легендарният бразилски футболист Пеле направи специална публикация в социалните мрежи,

...
Легендарният бразилски футболист Пеле направи специална публикация в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Краля на футбола с официално обръщение: Аз съм силен и изпълнен с надежда

Легендарният бразилски футболист Пеле направи специфична обява в обществените мрежи, с която успокои своите почитатели след тревожната вест на в. " Фоля ди Сао Пауло ", че е лекарите са спрели лекуването на рак на дебелото черво, защото тялото му към този момент не реагира на прилаганата химиотерапия. Според информацията, популярният нападател е подложен на палиативни грижи, с цел да се успокоят болките му и той живее последните си дни.

„ Приятели, желая всички да бъдете спокойни и положителни. Аз съм мощен и изпълнен с вяра. Следвам своята терапия, както нормално. Искам да благодаря на целия медицински и сестрински екип за помощта, която получавам. Имам мощна религия в Господ и всяко известие, което получавам от вас ме държи цялостен с сила. Гледайте Бразилия на международното състезание. Благодаря за всичко “, написа Пеле в обществените мрежи.

Публикацията на Краля на футбола беше предшествана от публично изказване на болничното заведение „ Алберт Айнщайн “, в която 82-годишният троент международен първенец е настанен в последните дни. Лекарите оповестиха, че Пеле се повлиява добре на прилаганото лекуване на респираторна зараза и в последните 24 часа не се следи утежняване на положението му.

Както е известно, бразилската легенда беше приет в болница предишния вторник поради отоци по цялото тяло и сърдечна непълнота. В четвъртък от болничното заведение оповестиха, че Краля на футбола е в устойчиво положение. Дъщерята на Пеле излезе с публично известие, че нищо не заплашва живота на татко ѝ.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР