Легендарният бизнес лектор Брайън Трейси ще завърши последното си световно

...
Легендарният бизнес лектор Брайън Трейси ще завърши последното си световно
Коментари Харесай

Бизнес лекторът Брайън Трейси завършва последното си турне със семинар в България

Легендарният бизнес преподавател Брайън Трейси ще приключи последното си международно турне с целодневен семинар в България на 19 февруари 2018 година Той се провежда от Web and Events и е ориентиран към мениджъри, притежатели на бизнес, експерти продажби, както и всеки, целящ триумф.

" Maximum Achievement 2.0 " е най-популярният семинар за личностно развиване и триумф в света и е представян в над 80 страни на повече от 1 млн души. През февруари в България Брайън Трейси ще показа най-хубавите тактики, тактики и техники, употребявани от сполучливите хора в света. В тяхната основа са задачите – метода да се слагат и реализират сполучливо. " Това усилва с най-малко 10 пъти скоростта за реализиране на триумф ", удостоверява Трейси във видео, записано особено за българската аудитория.



Благодарение на положителното слагане на цели и фокуса върху резултати, се реализира 5 пъти по-голяма работливост за по-кратко време.

През февруари семинарът ще даде умения за:

- Поставяне на верни цели и повишение на персоналната ефективност;

- Овладяване на персоналния мениджмънт;

- Повишаване на персоналната мотивация от 5 до 7 пъти;

- Сформиране на екип, който мотивирате правилно;

- Постигане на естетика в персонален и професионален проект.

И не на последно място – гостите ще си тръгнат с нови бизнес хрумвания, които да осъществят незабавно, както и проект за деяние за една година напред, основан с помощта на на практика задания, заложени в програмата.

Регистрирайте се на най-ниски цени на briantracy.bg до петък, 22.12.17г.! Не пропускайте едно от най-вдъхновяващите и ефикасни бизнес събития в света.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР