Легендарния художник Сид Мийд е отговорен за някои от най-запомнящите

...
Легендарния художник Сид Мийд е отговорен за някои от най-запомнящите
Коментари Харесай

Футуристични превозни средства

Легендарния художник Сид Мийд е виновен за някои от най-запомнящите се фантастични филми в историята. В „ Трон “, „ Пришълецът “ и „ Блейд рънър “ можете да видите работата на Мийд, която е послужила като основа за нови преценденти в научната фантастика. Сега новото потомство надарени художници отдава респект към Сид с поредност от футуристични транспортни средства в стила на легендата.

Бъдещият самостоятелен превоз в Лондон

Докато човечеството еволюира, с цел да оцелее при измененията в природата, хората употребяват тези машини, с цел да се предвижват сред новата брегова линия и изкуствените градове.

Съвършеният хибрид

Тази кола има хибриден мотор, полуавтоматично ръководство, може да се движи по релса и има неповторима аеродинамична форма, намаляваща триенето и разхода на гориво.

Акулата

С развиването на технологиите, опциите ни за проучване на нови планети нарастват и през 2007г. е открита планетата Gliese 581c, която се намира на 20 светлинни години от Земята и се оказва, че е годна за живот. Първите откривателите откриват голямо пресъхнало солено езеро, напомнящо на езерото Бонвил в Северна Америка. Откритието е ново предизвикателство за Акулите, които са известни с множеството си върхове за скорост.

Градски автомобил

Хидравликата на този градски автомобил разрешава предната и задната му част да се свиват.

OX Експлорър

Този всъдеход с осем гуми е прокетиран да минава през всевъзможен терен под всевъзможен ъгъл при рискови температури и условия. Може да вози до 15 индивида.

Сидпелин

Цепелинът на бъдещето е задвижван от плазма лъч, който като се изключи че зарежда мотора, също по този начин и затопля вътрешността.

Формула 1

Бъдещата Формула 1.

Ихтиус

Това е ноевият ковчег на бъдещето, който ще ни избави при идващия потоп.

Нова

Годината е 2018. Гости идват в известен нощен клуб.

HC1

Близкото бъдеще. Нефтените находища са съвсем изчерпани. Поради световното стопляне равнището на океаните се е вдигнало с 50 метра. Големи елементи от сушата в този момент са под вода.

С намаляването на сушата, хората са почнали да строят градовете си под водата. Използват сила от вълните и слънцето, а храната си отглеждат в големи оранжерии и паркове. HC1 се употребява от туристите, които желаят да прегледат руините на тогавашните градове.

Ево 5

Ево 5 е спортната кола на бъдещето.

I.C.V.

Независимо дали се движи или не, I.C.V. постоянно е съвършено уравновесен, което значи, че водачът няма потребност да се подпира с краката си. В придвижване, I.C.V. се накланя на завоите като мотор, а когато не се употребява може да се сгъне, с цел да не заема място.

Страто

С увеличението на цените на петрола, хората са създали нови енергоспестяващи способи за въздухоплаване. Построени от ново потомство въглеродна сплав и материали, тези големи кораби обикалят света, употребявайки въздушните течения. Те се движат три пъти по-бавно от днешните самолети, само че изразходват доста малко гориво.

SMV-1

Ню Йорк, 2042г.

Калифорния дрийм

Футуристичен автомобил в стила на 60-те години. Развива скорост от 5000км/ч благодарение на система от 12 гуми, задвижвани от биогориво.

Галерия

             

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР