Легендарната бутилка с уиски ще пристигне за осмия Уиски Фест

...
Легендарната бутилка с уиски ще пристигне за осмия Уиски Фест
Коментари Харесай

Бутилка-легенда пристига за Уиски Фест София 2019


Легендарната бутилка с уиски ще дойде за осмия Уиски Фест София, който по традиция ще бъде открит от посланиците на Съединени американски щати, Англия и Ирландия в петък, 25 октомври в Sofia Event Center.

Тридневният празник, който се утвърди като най-голямото и влиятелно уиски събитие в Централна и Източна Европа, ще събере на едно място над 300 вариации на марки уиски от целия свят, измежду тях и личната марка „ Уиски Фест София “.

Един от гостите на упования фестивал на уиски-насладите ще завоюва пътешестване до три дестилерии в Шотландия за двама, както и Golden Tour на паметната атракция The Scotch Whisky Experience в сърцето на Единбург.



Билетите за Уиски Фест са в продажба онлайн на https://bilet.bg/en/events/whiskey-fest-sofia-2019/1473, а могат да се купят също по този начин и в Sofia Event Center по време на самото събитие. На касите на фестивала ще се продават спомагателни уиски заеми, както и „ златни” заеми за доста специфични уискита.

Всеки уиски заем е еднакъв на половин унция – 15 мл, което съгласно специалистите е задоволително, с цел да може човек да разбере дали желае още веднъж от същото или е подготвен за нови чувства. Ценителите могат да избират сред два типа билети: тридневният коства 45 лева с включени 15 уиски заема или Неделен – 30 лева с 10 уиски заема.



И двата типа достъп дават още истинска дегустационна чаша Glencairn, указател с марките и дестилериите, бутилка вода. Редовни гости на феста споделят, че е най-добре да стартирате дегустациите с най-високия клас от определените от вас питиета, с цел да се насладите на всяка глътка уместно и да усетите другите нюанси на другите напитки.

Организаторите на Уиски Фест София предизвикват пиенето на доста вода сред дегустациите, както и яденето, и поучават гостите на фестивала да заменят шофирането с опция.
Уиски Фест София освен показва качествени питиета, той е същински празник на усетите, ароматите и чувствата, който посреща стотици фенове на уиски културата, които имат доста общи тематики.



От години Уиски Фест София е прочут като опция за бизнес контакти, за срещи със остарели другари и запознанства с нови. Интересни уиски-факти ще изненадат освен новаците, само че и познавачите – на щандовете ще ви посрещнат специалисти, а лекторите ще ви срещнат с невероятни истории от уиски света.

По време на събитието гостите имат богат избор от прекарвания. Ще има специфична зала за коняк и ром, бариста ъгъл за феновете на кафе питиета и фууд корнер, където ще има деликатеси със сосове от уиски.



В допълнение, надарената джаз звезда Велека Цанкова и прелестното soul duo Лина Никол & Алекс Васев ще радват посетителите с осъществяванията си онлайн, а почитателите на забавните питиета ще могат да опитат най-новото в уиски-коктейлите, някои на основата на бира - съгласно международните трендове.

Любителите на пури ще се насладят на аромата им на особено отоплена тераса.
Един от дните на Уиски Фест София съответствува с Димитровден и това е страховит късмет имениците да отпразнуват уместно!

В събота против неделя ще спим с един час повече поради промяната към зимно часово време и ще можем да сме отпочинали за последния ден на феста.

Пълната стратегия и спомагателна информация за Уиски Фест София 2019 ще намерите на www.whiskeyfestsofia.bg и https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia
За повече информация може да пишете на електронен адрес [email protected]
Всички удоволствия, които предлага Уиски Фест, са налични единствено за пълнолетни лица. Организаторите и формалните представители на марките молят: Консумирай отговорно!
www.konsumirai-otgovorno.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР