Легендарната бивша осмица на Барселона Христо Стоичков се изказа остро

...
Легендарната бивша осмица на Барселона Христо Стоичков се изказа остро
Коментари Харесай

Стоичков се разгневи на Дембеле: Така и не разбра какво е Барса, поне не петни емблемата

Легендарната някогашна " осмица " на Барселона Христо Стоичков се изрече остро по адрес на. Французинът в последните няколко дни се трансформира в горещата тематика на " Камп Ноу ", откакто отхвърли да преподпише нов контракт при препоръчаните му условия и от клуба го приканиха да напусне незабавно, тъй като няма да разчитат на него до края на сезона.

" Така и не разбра какво е Барса. Ако не искаш да бъдеш в Барселона, най-малко не петни емблемата. Свали фланелката и кажи " господа, потеглям си ". Много ти благодаря по тази причина, че заблуждаваш хората, че знаеш по какъв начин да играеш футбол. Казвам ти го, тъй като и аз съм играл на тази позиция. Господин Лапорта, отворете вратата и го пуснете да си върви. Такива хора, които не усещат какво е възприятието да защитаваш тези цветове, би трябвало да си тръгнат.

Аплодирам Чави, че не го включи в групата, тъй като тази съблекалня заслужава почитание. Със 121-годишната си история нашият клуб и нашата емблема заслужават почитание.

Аз пристигнах като чужденец, само че знаех какво е Барселона. Кои са Кубала, Караско, Линекер, Бакеро, Салинас... Познавах историята ", съобщи Стоичков в коментар за малкия екран, в която работи.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР