Лефтеров от Игри на волята се оказа голям плейбой, ако

...
Лефтеров от Игри на волята се оказа голям плейбой, ако
Коментари Харесай

Буря в Игри на волята: Лефтеров забърка страшен любовен ск...

Лефтеров от " Игри на волята " се оказа огромен плейбой, в случай че съдим по изпъленията му напоследък. Мускулестият мачо се оказа в центъра на вниманието, откакто не спря с любовните закачки с новото попълнение в племето на Безстрашните - Мани и бившето си гадже Мирела. 

 
          Вижте тази обява в Instagram.                      

Въпреки че сякаш историята сред Мирела и Лефтеров е в предишното, май красивата танцьорка намерено ревнува, макар че не го признава непосредствено. Вместо това тя показа в диалог с Жени Джаферович съмненията си, че сред музиканта и физиотерапевтката се заформя нещо по по този начин, тъй като откогато Мани се появила в племето, великотърновецът почнал да обръща по-сериозно внимание на външния си тип и все се контел с ризки и прически.

И като че ли, с цел да налее още масло в огъня единствено ден, откакто бе излъчен коментара на Мирела, той пусна много закачливо клипче с Мани в профила си в обществените мрежи.

 
          Вижте тази обява в Instagram.                      

" Вкарвам диска, поставям ризка - Мани ми е близка ", написа Лефтеров към скеча с физиотерапетвтката, отговаряйки задочно на забележката на някогашната си за усъвършенствания му аутфит. 

В същото време сред Мирела и отпадналия неотдавна Валери, определян неслучайно като секссимвол в тазгодишните " Игри ", прехвърчаха напълно нескрити искри. А след отпадането му хубавицата дори изпадна в неотслабващ рев. Впоследствие двамата пуснаха и общи фотоси от морето, само че и побързаха да пояснят, че към този момент са единствено другари, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР