ЛеБрон Джеймс ще навърши 36 години след няколко дни, но

...
ЛеБрон Джеймс ще навърши 36 години след няколко дни, но
Коментари Харесай

ЛеБрон задмина още една легенда на Коледа и подгони Коби Брайънт

ЛеБрон Джеймс ще навърши 36 години след няколко дни, само че невероятните му изяви на паркета го вършат да наподобява с най-малко 10 години по-млад. Краля разсече отбраната на Далас Маверикс с 22 точки, 7 битки и 10 асистенции през миналата нощ и оказа помощ на " езерняците " да стигнат до удобен триумф със 138:115.

LeBron has moved past Oscar Robertson for the second-most points scored on Christmas Day in NBA history.

Kobe Bryant is in first.

(h/t )
— SportsCenter (@SportsCenter) Джеймс, който е в своята 18-а година в НБА, към този момент може да се похвали с още едно велико достижение в кариерата си. Със своите 22 точки тази заран четирикратният първенец подмина легендата Оскар Робъртсън и се подреди на второ място във безконечната ранглиста за точки, маркирани в Коледните мачове на Лигата. ЛеБрон към този момент има 383 пункта до името си, като изостава единствено на 12 от починалата легенда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт, който е водач с 395. Четвърти в подреждането е Дуейн Уейд с 314, а пети - Кевин Дюрант с 299.

Congrats to of the for moving up to 2nd on the all-time scoring list!

: ABC/ESPN
— NBA (@NBA) Джеймс има контракт с първенците до лятото на 2023-а и ще може да задмине Коби следващата година, в случай че Лейкърс получат правото още веднъж да бъдат част от Коледната стратегия на Лигата, което наподобява несъмнено за момента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР