Лъсна голяма тайна, свързана със сръбския наркобос Будимир Куйович. БЛИЦ

...
Лъсна голяма тайна, свързана със сръбския наркобос Будимир Куйович. БЛИЦ
Коментари Харесай

Сензация в БЛИЦ! Лъсна голяма тайна, свързана със сръбския наркобос Куйович! ДОКУМЕНТ

Лъсна огромна загадка, обвързвана със сръбския наркобос Будимир Куйович. БЛИЦ за първи път демонстрира подправената му шофьорската брошура.

Медията ни напомня, че един от най-опасните бандити в България беше задържан на автомагистрала "Тракия " преди дни .

Това се случи до момента в който Будимир Куйович карал кола по аутобана точно с подправената брошура, с която БЛИЦ разполага.

Медията ни напомня, че черногорецът, който излежава 16-годишна присъда за присъединяване в тайфа за наркотрафик, показал португалско удостоверение за правоуправление, за което катаджиите считат, че е менте.

Куйович е арестуван, до момента в който се откри по какъв начин се е сдобил с португалската брошура.

"Той е в ареста, по-късно и в пандиза от 2007 година Книжката е издадена през 2009 година Ще се ревизира по какъв начин се е сдобил с нея и подправена ли е ", мотивираха се преди дни униформените.

Черногорецът излежава присъдата си в затворническото общежитие в Казичене. Заради положително държание е бил пуснат в отпуск от понеделник до неделя, обясниха от силовото министерство.

Той обаче е бил засечен да ръководи лек автомобил "Ауди А6 " с пловдивски номера и бил спрян за инспекция. На катаджиите им направило усещане, че документът наподобява на подправен, на който написа, че е от Португалия, и арестували Куйович.

Той е бил откаран в ареста на столичното 8-о РПУ. Заедно с него в автомобила били млада жена и възрастен мъж.

Куйович нашумя в България още преди повече от десетилетие. Той беше наказан на 16 година затвор, откакто го признаха за отговорен за главатар на проведена незаконна група за наркотрафик от Близкия изток през България за Западна Европа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР