Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock, най-големия мениджър на

...
Лари Финк, главен изпълнителен директор на BlackRock, най-големия мениджър на
Коментари Харесай

Стойността на Биткойн е равностойна на тази на човешките права според директора на BlackRock

Лари Финк, основен изпълнителен шеф на BlackRock, най-големия управител на активи в света, изрази оптимизъм за бъдещето на Биткойн (BTC) и неговата цена.

Положителната позиция на Финк във връзка с Биткойн стана явна, откакто през юни BlackRock подаде заявление за спот Биткойн ETF до Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC).

По време на диалог със върлия покровител на Биткойн Майк Алфред основният изпълнителен шеф на BlackRock Лари Финк косвено съобщи бичия си взор върху Биткойн.

Когато бе запитан за усещането си за евентуалната стойност на Биткойн в бъдеще, Финк отговори с въпроса: “ “. Това изявление акцентира увереността и позитивната вероятност на Финк във връзка с бъдещите вероятности на Биткойн.

Струва си да се означи, че тази забележка последва градивни полемики сред SEC и емитентите на спот Биткойн ETF-и, което демонстрира прогрес към евентуално утвърждение.

Според анализаторите на Bloomberg, Ерик Балчунас и Сейфарт, вероятността спот Биткойн ETF да получи утвърждение е повишена до 90%. Прецедентът, основан от решението по делото Grayscale, изигра забележителна роля за това развиване.

Както анализаторите на Bloomberg, по този начин и представители на промишлеността като Майк Новограц и Кати Ууд чакат появяването на Биткойн ETF в границите на тази година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР