Лакът може да се използва не само за украса на

...
Лакът може да се използва не само за украса на
Коментари Харесай

Неподозирани приложения на лака за нокти

Лакът може да се употребява освен за декорация на ноктите. Има доста повече обстановки, в които може да ви бъде потребен - както прозрачен, по този начин и пъстър.

1. За дървени закачалки

Дървените закачалки могат да ви тормозят, тъй като от време на време върху тях безусловно се " хващат " облекла. Това е изключително правилно за деликатни тъкани. Не е нужно обаче да ги изхвърляте в кошчето; просто покрийте повърхността им с прозрачен лак. Закачалката ще стане гладка и казусът с дребните стърчащи стърготинки ще изчезне. Можете да употребявате същия способ върху други дървени повърхности, като столове или плотове.

2. Залепване на пликове

Искате ли да изпратите писмо или покана, само че за неприятен шанс нямате на разположение лепило до момента в който сте на работа в офиса. Посегнете към прозрачен лак. Достатъчни са две къси черти и горната част ще се придържа идеално към долната.

Важното е, че няма да има петна по плика, тъй като лакът няма да пропие. Някои хора също покриват името написано на поканата с тъничък пласт прозрачен лак (ако картата е хлъзгава) - това е гаранция, че няма да се размаже.

3. Той икономисва чорапогащи и... конци

Това е остарял и постоянно срещан метод за потребление на лак за нокти, който си коства да си напомним. Ако установите, че сте скъсали някъде чорапогащника си, боядисвайте го незабавно с лак,/само на скъсаното място/, с цел да не се усили дупката.
 Хитри приложения на лака за нокти Хитри приложения на лака за нокти
В никакъв случай не омаловажавайте приложението на лака за нокти. Той може да се употребява за редица други действия, с изключение на за декорация на...

4. Предпазва кибритите от намокряне

Мокрите кибрити могат да се изхвърлят единствено. Със сигурност сте имали обстановка, в която сте желали да запалите кибрит, само че се оказа, че е пропит с влага.

За да сте сигурни, че няма да се повтори покрийте главите на кибритите с лак за нокти. И казусът е решен.

5. Той оказва помощ да се разграничават ключовете

Ако имате доста сходни ключове, евентуално ще имате проблеми с разграничаването им. Решение? Цветни лакове за нокти. Просто би трябвало да нарисувате горната част на ключовете с разнообразни лакове.
 Цветът на лака за нокти издава характера ви Цветът на лака за нокти издава характера ви
Лакирането на нокти е един от най-лесните способи да изразим себе си. Лакът може елементарно да се нанесе и изтрие, по тази причина можем постоянно да го с...

6. Придава на продуктите искра

Ако имате цветна, мощно забележима тока на колана си, подчертайте я с прозрачен лак и тя ще свети с двойна мощ. Същото важи и за бижутата - в случай че горният пласт на обеците ви е заличен, използвайте лака.

7. Удължава свежестта на обувките

Да предположим, че имате обичаните си високи токчета, само че не ги носите, тъй като не наподобяват добре - има признаци на изхабяване. Имаме за вас добра вест: ще им дадете прохлада, като ги нарисувате с лак за нокти. Само би трябвало да изберете подобаващия цвят, който подхожда с този на обувките.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР