Кюстендилски полицаи са задържали вчера 55-годишен местен жител за причиняване

...
Кюстендилски полицаи са задържали вчера 55-годишен местен жител за причиняване
Коментари Харесай

Задържаха 55- годишен кюстендилец убил 29- годишен негов познат

Кюстендилски служители на реда са задържали през вчерашния ден 55-годишен локален гражданин за причиняване гибелта на 29-годишен негов прочут.

Сигналът за окървавено мъжко тяло в тревна повърхност в местността „ Гола Велика “ е постъпил в полицията посредством тел. 112. Предприети са незабавни дейности, на място е изпратен и екип на ЦСМП. Медиците са открили гибелта и са изразили мнение, че е насилствена. На място е осъществен оглед от дежурна следствено-оперативна група.Полицаите са открили самоличността на убития – 29- годишен кюстендилец. В хода на профилираните дейности е изяснено, че жертвата и неговия 55-годишен другар са били дружно преди този момент, пили са алкохол, последвал е кнфликт и сборичкване, при което по-възрастният е нанесъл удари по главата на по-младия с корав предмет. 55-годишният е арестуван с полицейска заповед. Трупът на 29-годишния е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е формирано досъдебно произвеждане, назначени са голям брой експертизи, работата продължава под надзора на прокурор от Оперативна програма – Кюстендил.

Новините от Кюстендил



Най-интересните диалози от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud , Spotify , Apple Podcasts и Гугъл Podcasts



Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Facebook



За занимателни видеа ни последвайте в TikTok



Инстаграм

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР