Куриоз България футбол! Дунав Лом победи с 30:0 отбора на

...
Куриоз България футбол! Дунав Лом победи с 30:0 отбора на
Коментари Харесай

Куриоз в българския футбол: Дунав Лом победи с 30:0 Партизан Доктор Йосифово при аматьорите


Куриоз България футбол! Дунав Лом победи с 30:0 тима на Партизан Доктор Йосифово в дуел от Областна футболна група Монтана.

В мач за историята се трансформира неделният дуел сред Дунав Лом и Партизан от село Доктор Йосифово. Вкараните от спечелилите 30 гола им донесоха връх.

За Дунав осем попадения отбелязва Николай Николов, а по седем осъществят Пиер Пиеров и Мирослав Якимов.

„ От хората, които вземат участие в тази група, един човек на близо седемдесет години влезе да играе. Окей, само че не трябва по този начин. На полувремето вкарах млади дечица, на тях им се играеше, те вкараха голове, а родителите им се радваха “, съобщи пред Българска национална телевизия старши треньорът на Дунав Лом Анатоли Тонов.

Дунав е преди всичко в групата, като има седем победи в седем мача, а головата разлика на тима е впечетляваща – 73:0.

„ Задачата в нашата група не е доста сложна, тъй като разликата във футболните качества сред нашия тим и множеството от групата е доста огромна “, добави Тонов.

Партизан от Доктор Йосифово е на последното място в класирането със седем загуби, със единствено един вкара гол и цели 81 позволени. Това не пречи на отбора, обаче, да взе участие в мач-рекордьор.

„ Да отбележиш 30 гола в границите на 90 минути значи приблизително по гол на три минути. Но по този начин или другояче това си остава един връх “, сподели от своя страна създателят на футболни енциклопедии Румен Пайташев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР