Кулинарният наглец Борис Петров всъщност е в пъти по-ексцентричен, отколкото

...
Кулинарният наглец Борис Петров всъщност е в пъти по-ексцентричен, отколкото
Коментари Харесай

Близки на Шеф Петров: Обожава да се облича като жена! Разхожда се с рокли и токчета вкъщи

Кулинарният наглец Борис Петров в действителност е в пъти по-ексцентричен, в сравнение с феновете на „ ВИП Брадър ” могат и да предположат от изявите му на дребния екран. Близки другари на готвача споделиха, че той постоянно се отдава на безумни занимания, а върхът на странностите му било влечението към... женски облекла. Да, стокилограмовият юначага обичал да дефилира с рокли и токчета в домашна конюнктура и напълно не се тормозил от това, дочу HotArena.

„ Не си мислете, че Борката е някакъв педал. Напротив, стопроцентов мъж си е. Просто има култ към носенето на дамски одежди. Не приказва постоянно за това. Жена му и децата му надали са наясно с ситуацията ”, твърди фамилен приятел на началник Петров.

В България сме привикнали да назоваваме сходни хора травестити, само че в действителност верният термин е „ кросдресър ", който към момента рядко се употребява. Травеститите доста постоянно усещат потребност освен да се обличат с облеклата на противоположния пол, само че и да му подражават като държание, като въртят гъз и чупят китки. Кросдресърите обаче си имат изцяло мъжко поведение. Те се радват на възприятието за независимост и душевно успокоение, до момента в който носят облеклата на противоположния пол. Когато се обличат в общоприетите облекла на пола си, те се усещат като в капан, комплицирани, лимитирани и потиснати. Точно подобен е и казусът с Борис Петров, който изпускал парата след напрегнатия работен ден, като се изтупвал в рокля или пеньоар.

Аверите му настояват, че точно невъзможността да носи обичаните си дамски аксесоари в къщата на „ ВИП Брадър ” е част от повода майсторът на черпака непрекъснато да е без въодушевление и да се заяжда с всички към себе си.

Шеф Петро в си имал сбирка от няколко обичани женски костюма, които употребил като антистрес терапия, само че даже не помислил да ги вземе със себе си при влизането в риалитито. „ Това е методът на Борис да релаксира. Виждате го в този момент по какъв начин непрекъснато е под напрежение, подготвен да подскочи и по най-дребния мотив ”, ожалват го другари.

Шеф Петров надалеч не е единствената родна звезда, която си пада по женските облекла. Флагман на кросдресърите е маститият продуцент Димитър Ковачев – Фънки , който не се тормози да облича рокли даже за телевизионни участия. Мълвата гласи, че басистът имал вкъщи си дрешник с рокли в пъти по-добре зареден от този на личната му брачна половинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР