Куче спасява Анелия в тежката социална изолация. За изпълнителката, чието

...
Куче спасява Анелия в тежката социална изолация. За изпълнителката, чието
Коментари Харесай

Куче спасява Анелия

Куче избавя Анелия в тежката обществена изолираност. За изпълнителката, чието всекидневие минава на сцената и в компанията на фенове и другари, сега е доста мъчно да си стои вкъщи, научи HotArena.


Миниатюрният мъжага Арчи извежда по няколко пъти дневно стопанката си на разходка. Но единствено на двора, където двамата се развличат, защото не рискуват да излизат на открито.

„ Животът постоянно ще продължи, а излизанията ще са част от живота ни, само че в този момент е моментът всички да сме извънредно виновни и осъзнати. Затова ви призовавам–„ Стойте си у дома ”, съобщи Анелия, която е прекратила всевъзможни обществени контакти.

Певицата е безапелационна, че би трябвало да се следват ограниченията на оперативния щаб за справяне с ковид, и не си разрешава волности.

Анелия минава през този интервал с вярата, че колкото по-обединени бъдем тъкмо в този момент, толкоз по-бързо ще се върнем към естествения живот. И най-вече–ще опазим здравето на хората, които обичаме.

Многото свободно време Анелия употребява, с цел да пие кафе вкъщи и да прекарва повече моменти в компанията на щерка си. За Ивон срещите с приятелки в заведенията също са табу–момичето прецизно съблюдава карантината и си поддържа връзка с другари единствено онлайн.

В момента за музикалната наследница най-важно е онлайн образованието й и заляга крепко над учебниците, написа " България през днешния ден ".

Анелия продължава да държи на проектите си, които е направила при започване на годината, въпреки да й е мъчно да ги осъществя сега.

„ Осъзнах, че е хубаво освен човек да работи, хубаво е да излиза с приятелки, да скача с парашут, да върви на спа процедури. Хубаво е да отстранявам повече внимание на щерка ми, която към този момент е на по-специфична възраст и има повече потребност от моето наличие ”, признава Анелия.

И търпеливо чака животът да се върне към естествения темп.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР