Кубрат Пулев заяви, че раздялата с бившата промоутърска агенция Зауерланд

...
Кубрат Пулев заяви, че раздялата с бившата промоутърска агенция Зауерланд
Коментари Харесай

Кобрата: В "Зауерланд" не се интересуваха от Кубрат от България

Кубрат Пулев съобщи, че раздялата с някогашната промоутърска организация " Зауерланд " е била закономерна и е удовлетворен от съдействието с новите си сътрудници, с които работи за организирането на церемония вечерта в събота (27 октомври). Ключовото събитие в нея ще бъде мачът сред Кобрата и Хюи Фюри, който ще дефинира идващия кандидат за международната купа в тежка категория на IBF, която е владеене на Антъни Джошуа.

" Гледаме в една посока и съм с хора, с които взимаме решенията дружно. В " Заурланд " си гледаха техните ползи и не се интересуваха от Кубрат Пулев от България. Играеха доста зад тила ми. Това е разликата ", съобщи Пулев на формалната конференция преди мача.
Хюи Фюри: Идвам! Аз съм бъдещето! (ВИДЕО) "Срещата е най-лесното ", сподели противникът на Кобрата
Видимо измършавял, Кобрата ще се завърне на кръга пред лична аудитория в столичната " Арена Армеец ".

" Стремежа ми да се усъвършенствам, да съм по-добър от предходния ден ме води към това да наподобявам по този начин. Формата не е единствено това, което виждате, а да се чувстваш добре душевен. Смятам, че съм усъвършенствал това до най-много. Това не е бодибилдинг, не е значимо да демонстрираме мускули. Затова считам, че формата, която ми е нужна за кръга съм я постигнал ", сподели Пулев.

Снимка: Lap.bg

" Подготвили сме се крепко, съсредоточено, целеустремено и дисциплинаро. Смятам, че годините, в които съм бил на международния кръг, ме доведоха до днешния ден. Ще дам всичко от себе си, с цел да развеселявам българската аудитория, тъй като тя е невероятна и постоянно ме е подкрепяла на всички места по света. ", добави той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР