Кубрат Пулев загуби от британеца Дерек Чисора в реванша между

...
Кубрат Пулев загуби от британеца Дерек Чисора в реванша между
Коментари Харесай

Пулев падна от Чисора в Лондон

Кубрат Пулев загуби от британеца Дерек Чисора в реванша сред двамата за интернационалната купа в тежка категория на Световната боксова асоциация.

Двамата боксьори се изправиха един против различен в церемония вечер в зала " О2 сцена " в Лондон и стигнаха до оптималните 12 рунда.

Двама от реферите отсъдиха в интерес на 38-годишния Чисора, с което той нанесе трето проваляне на 41-годишния Пулев. За Пулев отсъди само българският арбитър Йордан Езекиев - 116:112. Британецът край кръга даде 116:112 за Чисора, както и съдията от Панама, присъдил - 116:114 за Чисора.

В началото на срещата феновете видяха най-вече клинчове и удари в тила и в тялото и изглеждаше, че Пулев има превес. Във втория рунд българинът държеше противника си на отдалеченост, само че Чисора последователно изравни багра.

В шестия рунд Чисора съумя да влезе в замени на леви и десни прави в средата на кръга, като продължаваше да търси съкращаване на дистанцията. На няколко пъти Пулев се озоваваше в обстановка, в която би трябвало да се движи обратно и да задържа съперника, което му донесе предизвестие от рефера.



В последните секунди българинът нанесе едно ляво кроше в тялото, само че по време на почивката се нуждаеше от отнасяне на издутина над лявото око.

В деветия рунд Кобрата потегли в офанзива, само че няколко пъти беше посрещнат от тежки удари на Чисора. Двамата влязоха в замени, с тежки попадения и от двете страни.

В десети рунд британецът отвори аркада над дясната вежда на Пулев и нанасяше по-точни удари. Двамата получиха предизвестия от рефера поради удари след гонга.

В последните два рунда имаше офанзиви и от двете страни, само че без изрично преимущество.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР