Кубрат Пулев ще бъде следващият съперник на Антъни Джошуа, потвърди

...
Кубрат Пулев ще бъде следващият съперник на Антъни Джошуа, потвърди
Коментари Харесай

Двубоят между Джошуа и Пулев ще бъде обявен до седмица, каза промотърът на британеца

Кубрат Пулев ще бъде идващият противник на Антъни Джошуа, удостовери промотърът на британеца Еди Хърн. Световният първенец, който държи три от поясите в другите версии би трябвало да направи наложителна отбрана на купата си на Международната боксова федерация (IBF) против българина.

" Боят, който ще бъде на 28 октомври в Кардиф ще бъде разгласен публично идната седмица, към момента има някои дребни елементи ", сподели Хърн.

Той разяснява и абсурда сред Кубрат Пулев и промотърите му от " Зауерланд ". Българският боксьор не остана удовлетворен от държанието на своя екип, наричайки дейностите им " аматьорски ". Той счита, че времето за подготовка е извънредно незадоволително.

" Пулев би трябвало да бъде благополучен от тази обстановка. Той има осем седмици да се приготви за срещата, което е задоволително време. Мисля, че и двамата боксьори могат да влязат във форма ", добави промотърът на Джошуа.

Един Хърн към този момент има и начертан проект за идващите мачове на своя клиент Джошуа.

" Ако Пулев откаже то идващият пердах ще бъде с Карлос Такам, само че се колебая, че ще се стигна до подобен процес. Антъни се готви за багра с Пулев и знае, че би трябвало да отбрани купата си на IBF. Има си правила и ние желаеме да държим всички пояси по едно и също време, което минава през отбрана на всяка купа ", приключи Хърн.

 Ули Вегнер към този момент има проект за багра сред Пулев и Джошуа.
© LAP.bg

Ули Вегнер към този момент има проект за багра сред Пулев и Джошуа.

Реакция имаше и от лагера на Пулев, само че не от " Зауерланд ", а от треньорът му Ули Вегнер. Той има вяра, че българинът ще бъде подготвен за срещата.

" Кубрат се усеща добре, упражняваме от няколко дни в Берлин и ще създадем всичко належащо да бъде във форма. Нашата цел е да победи Джошуа и да стане международен първенец ", сподели Вегнер.

Опитният треньор счита, че Пулев може да победи след шестия рунд.

" Той ще вземе финалното решение във втората половина от мача. Нашата подготовка ще бъде ориентирана тъкмо към това. Пулев ще нанесе своя удар след шестия рунд ", добави германецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР