Кубрат Пулев направи успешно завръщане на професионалния ринг, след като

...
Кубрат Пулев направи успешно завръщане на професионалния ринг, след като
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се завърна успешно на професионалния ринг с победа срещу Джери Форест


Кубрат Пулев направи сполучливо завръщане на професионалния кръг, откакто победи американеца Джери Форест с единомислещо съдийско решение в мача им в Калифорния, който подгрява централното събитие на програмата сред някогашния международен първенец Сергей Ковальов и по-малкия брат на Кубрат – Тервел, съобщи БГНЕС. Началото на мача се забави, защото Форест беше неудовлетворен от ръкавиците си, като в последна сметка се наложи Пулев даде на своя конкурент аварийните си ръкавици.

За Кобрата това бе първи дуел от загубата от Антъни Джошуа в срещата за международната купа в края на 2020-та година, само че той доминираше изцяло против своя противник и съдиите не се поколебаха да му присъдят успеха. 41-годишният Пулев нанесе доста повече точни удари от противника и ясно показва, че е по-класният боксьор.

По този метод Кубрат към този момент има 29 победи (14 нокаута) и две загуби в професионалния бокс, като в петък той изрази упоритостта си да стигне до трети мач за международната купа. Двете досегашни загуби на българина са точно в мачове за поясите - против Владимир Кличко и Джошуа.

" Имам доста опит, имал съм доста професионални мачове. Нанесох доста положителни удари, той не беше доста чист. Неудобен конкурент, трябваше да се вардя от главата му, тъй като се навеждаше. Правилата са ясни, могат да се употребяват единствено нови ръкавици. Той се опита да саботира мача ", разяснява Кобрата след триумфа. " Сега отивам в ъгъла на брат ми. Следващият ми противник ще бъде по-добър и аз ще се приготвя по-добре. Искам противник от топ 10 ", сподели още българският боксьор.
P { margin-bottom: 0.08in }
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР