Кубрат Пулев демонстрира завидно самочувствие пред микрофона на американската репортерка

...
Кубрат Пулев демонстрира завидно самочувствие пред микрофона на американската репортерка
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: По-добър съм от Анди Руис, ще стана световен шампион

Кубрат Пулев показва забележително самочувствие пред микрофона на американската кореспондентка Хелън Йее. Българската звезда в тежка категория сподели, че си е научил урока и не целуна сексапилната журналистка, само че даде ясно да се разбере, че се счита за по-добър боксьор от Анди Руис и е подготвен да стане международен първенец.

Както е известно, Кобрата получи назад лиценза си за щата Калифорния, който му бе лишен поради своеволието му да целуне по устата Дженифър Равало след успеха над Богдан Дину на 23 март. Случаят се трансформира в същински скандал, а известността му оттатък океана набъбна неимоверно. Хелън Йее пък се оказа индиректно наранена, откакто почитателите на Пулев я объркаха с Джени Суши и й изпратиха десетки неприятни известия.

“Не, не помни, никакъв късмет да те целуна. Разбрах, че повече не би трябвало да върша това, тъй като другите хора евентуално не схващат моите смешки. Така че няма да го върша в никакъв случай повече. Ако някой желае да ме целуне, няма проблем, само че аз няма да целувам никого, сподели с усмивка Кобрата. - Научих, че първо би трябвало да запитвам и да работя, когато хората кажат “ОК”. Мога да изпратя единствено въздушна целувка, само че не и същинска.”
За изненадващо бързо сполетялата го известност, Пулев показа, че я приема, макар че някои хора не утвърждават метода по който се е сдобил с нея.

“Чувствам се обикновено. Харесва ми, тъй като съгласно мен това не е нещо неприятно. Някои хора го харесват, други не”, съобщи той.

Кобрата още веднъж разяснява възможния реванш сред Антъни Джошуа и Анди Руис, споделяйки, че съгласно него британецът ще загуби за повторно.

Българинът към този момент няма самообладание да се качи на кръга и да се бие за международната купа на IBF. Той е формален кандидат от година и половина и счита, че това е прекомерно дълго време.

“Готов съм да се удрям за международната купа. Всеки ден съм в залата. Не упражнявам доста крепко, само че упражнявам добре и очаквам този мач. Аз съм формален кандидат на IBF от година и половина и мисля, че в този момент е моментът, може би непосредствено с Анди Руис, тъй като аз съм кандидатът.

Руис е доста, доста добър войник - мощен, доста бърз, само че аз мисля, че съм по-добър боксьор. Готов съм да се удрям и желая да се удрям за този колан. Подготвен съм доста добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда международен шампион”, съобщи с убеденост Кубрат Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР