Крушата не пада по-далеч от дървото. И въпреки че във

...
Крушата не пада по-далеч от дървото. И въпреки че във
Коментари Харесай

В гените: Синът на Деян Станкович бележи майсторски

Крушата не пада по-далеч от дървото. И макар че във футбола сме виждали, че не постоянно се случва по този начин, треньорът на " Цървена звезда " Деян Станкович може да е оптимист.

Синът му Александър е тръгнал по неговите стъпки и наподобява, че се оправя сносно! Младият 15-годишен централен бранител впечатли с гол от директен свободен удар по време на мача на националния отбор на Сърбия до 16 години против Румъния. Той оформи крайното 3:0 в другарската среща и накара татко си да гордее!

" Така се прави, капитане ", написа Деян Станкович в обществените мрежи и разгласява осъществяването на своя правоприемник.
View this post on Instagram

Феновете пък не пропуснаха да сравнят стила на татко и наследник. Именно с такива осъществявания актуалният треньор на " Цървена звезда " впечатляваше по време на кариерата си на футболист в " Лацио " и " Интер ". Станкович-старши е 6-кратен първенец на Италия, а с " нероадзурите " победи и в Шампионската лига през сезон 2009/2010.
View this post on Instagram

Добрата вест за сръбския футбол е, че наследниците на славния полузащитник са трима. Александър е минимален. Батковците му Стефан (21 години) и Филип (19 години) също са част от школата на " Интер ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР