Критиките към бюджета са продължение на местните избори, а местните

...
Критиките към бюджета са продължение на местните избори, а местните
Коментари Харесай

Мартин Димитров призова ГЕРБ на диалог за бюджета и обяви: Няма как да се откажем от увеличението на пенсиите

Критиките към бюджета са продължение на локалните избори, а локалните избори завършиха. Някои от рецензиите би трябвало да бъдат отразени, само че въпреки всичко този бюджет още не е импортиран и има време да се поправя. Трябва диалогичност и да се беседва.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " - " (ПП-ДБ) Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на, който разяснява проектобюджета за 2024 година.  

" Няма заплаха от влизане в дългова рецесия. Някои не помниха, че последното служебно правителство предложи бюджет със 7% недостиг. Ние в този момент предлагаме бюджет с 3% недостиг, а недостиг е равно на дълг. Припомням, че служебният кабинет предложи и повдигането на три типа налог. Сега това няма да се случи и няма да има повдигане на нито един налог. Относно данъчните ставки сътрудниците от са в несъгласие, тъй като споделят - желаеме по-нисък недостиг, а въпреки това желаят Данък добавена стойност за ресторантьорите да остане 9%. Тези 9% бяха въведени поради рецесията с коронавирус. Сега всеки вижда, че заведенията са цялостни. По тази тематика би трябвало спор в Народното събрание и да се гласоподава, тъй като сега подлагат на критика от разстояние и не желаят да беседват ", прикани Димитров.  

" 12 милиарда финансови разноски е страхотна стратегия. Ще е хубаво всички заложени инфраструктурни планове да се случат, само че въпреки всичко 12 милиарда е много амбициозна стратегия и там имам запас. Растежът на стопанската система ще зависи и от външните фактори - двете войни. Ние би трябвало да се целим във допустимо най-високия реален напредък. Случвало се е в Европа да има закъснение на растежа, а в България да е противоположното. Призовавам този бюджет да се трансформира в бюджет на промените, само че това би трябвало да стане след диалози с. Те приканиха и за заледяване на Швейцарското предписание за пенсиите. По всички други ограничения, които сложат на масата, можем да беседваме, само че от нарастване на пенсиите няма по какъв начин да го създадем. Това е главно наше заричане ", безапелационен бе Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на. 

" Нямам никакво заинатяване на дерогацията. Ние би трябвало да вземем такива ограничения, които да хне застрашат цените на горивата. Днес с сътрудниците от ПП-ДБ взехме решение дерогацията да се случи след три месеца. Интересно ми е за какво сътрудниците от и Движение за права и свободи нито един път не попитаха служебното държавно управление за дерогацията. Три дни е доста къс период за такова рисково решение. Нашата съществена цел е да не застрашим българската стопанска система ", завърши Димитров. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР