Кристияна Брънзалова и Димитър Караиванов - участници във Фермата -

...
Кристияна Брънзалова и Димитър Караиванов - участници във Фермата -
Коментари Харесай

Участници от "Фермата - нов свят": За да има прогрес, трябва да ни е трудно

Кристияна Брънзалова и Димитър Караиванов - участници във " Фермата - нов свят " избират да градят кариерата си в България, макар че светът им е предложил доста благоприятни условия. За тях родината е идея, която си коства напъните.

" Там, където са родителите и фамилията, е мятото, където желая да бъда. " - споделя Димитър Караиванов.

Кристияна Брънзалова пък избра село Хвойна пред Милано. Казва, че от огромния италиански град е заобичала единствено хубавото кафе.

" Аз съм българка, тук е моето семейство, тук ще бъде и моето семейство някой ден, и, дай боже, да съумея да направя нещо хубаво! " - споделя тя.

Завършила е образованието си в Манчестър и Милано, тъй като е желала да види нещо друго и друго, а това съгласно нея е добра основа да се взимат верни решения.

" Винаги е малко тъжно, когато губим интелигентни хора за сметка на други страни " - установи Димитър, чиято сестра е учила и се е омъжила в Германия.

Според него в България има доста неща, които към момента би трябвало да се подобрят, с цел да може да се даде на младите и интелигентни хора нужното.

" В IT сектора, който е моят, България е на топ място по света. Нашите програмисти са доста положителни, високо платени са и търсени по целия свят. "

Той избира да живее и работи в Димитровград, тъй като харесва мястото, а и там живеят родителите му. Предстои му скоро да стане татко и би желал детето му да живее в България без чалга.

Според него е значимо да се гласоподава, тъй като е по-трудно, в сравнение с единствено да се мрънка пред тв приемника, а " с цел да има напредък, би трябвало да ни е мъчно ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР