Кристиян Шкварек, фейсбукКристиян Шкварек Кадър: Нова твПърво Бонев вчера, а

...
Кристиян Шкварек, фейсбукКристиян Шкварек Кадър: Нова твПърво Бонев вчера, а
Коментари Харесай

Васил Терзиев не е в листата за съветници. Това значи, че не му пука за София

Кристиян Шкварек, фейсбук

Кристиян Шкварек Кадър: Нова тв

Първо Бонев през вчерашния ден, а през днешния ден и Терзиев пред общината признаха с еднo и същo терзание в гласа, че Васил Терзиев освен няма да води листата на ППДБ в София, ами даже не участва в нея.

Това значи, че в случай че не стане кмет няма да бъде и общински консултант. Ще бъде свободен да преследва политически цели другаде.

Има причина и Бонев през вчерашния ден и Терзиев през днешния ден да признават този факт с толкоз нерешителност, като че ли са ги спипали в нещо неправилно. Такова нещо просто не се прави.

Кметовете и претендент кметове, стигали до балотаж в София, обичайно постоянно са били и в листата, която вкарват, а най-често като водачи. Защото това е поръчката, с която показваш, че ти пука за града. Че фактически се пускаш на изборите, „ с цел да работиш за София “, а не просто, с цел да я използваш като трамплин в политиката. Ако не като кмет, то като общински консултант – ти ЩЕ работиш за София, това ти е „ идея “, „ фантазия “ и ала-бала.

Терзиев твърди, че внезапно доста му е запукало за града и по тази причина се пуска на изборите. Това му е един тип новата фантазия – да работи за София, да ѝ оправя тротоарите, уличките и колчетата, въпреки през годините да не е давал сходни индикации. Да де, но паралелно с това споделя на обединението ППДБ: „ Не ме слагайте в листата, в случай че не стана кмет изобщо няма да се занимавам с некви плочки и колчета като общинар, да не съм луд… “

Което мигновено разрушава цялата заучена мантра за това какъв брой му се ще да се „ отдаде на София “ и работата за нея. Няколко месеца акция и стотици опорки отиват в кофата. Човекът си споделя през днешния ден в прав текст – тук съм поради опциите, които този висок пост ми дава персонално, а не поради града. Дреме му за града, по тази причина не има намерение да се занимава с него, в случай че не стане кмет.

А съгласно мен не има намерение и в случай че стане – кметското място му е просто трамплин към по-голямата политика. Затова милионер, който в никакъв случай не се е занимавал с тези тематики, внезапно се хвърля в тях. Затова и самичък призна в ефир преди време, че мисли и за по-високи позиции по-късно. Този човек се появи, избави Политическа партия от банкрут предходната година след отдръпването на „ Еконта “, купи си номинацията, избута Бонев настрана, отхвърли да се постави общински консултант в листата и си гони една единствена цел – кметското място като лост към огромната политика.

Никакви колчета, улици, тротоари и впрочем „ нелепости “, с които би могъл да се занимава и като общински консултант, но не му се ще. Поредният, който ще ви използва – вас и позицията, която му давате, с цел да си преследва политическите упоритости.

А имахте един подготвен Бонев, потвърдил най-малко мотивацията си след години на работа в тази сфера, с една единствена цел и фантазия в политиката – София. Вместо това го унижихте да се мъкне след Терзиев като детегледачка. Хубава работа, но умнокрасива

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР