Не ме интересува, че Александър Йорданов няма да може в

...
Не ме интересува, че Александър Йорданов няма да може в
Коментари Харесай

Не ме интересуват Ал. Йорданов, Габриел и Йончева - интересува ме да ни лекуват и да образоват децата ни

Не ме интересува, че Александър Йорданов няма да може в бъдеще да наддава на тегло в Брюксел. Не ме интересува, че Елена Йончева се унижи да обслужи Движение за права и свободи и я ритнаха на пето място в листата. Не ме интересува какъв брой страда сега Мария Габриел, тъй като даже с пет грама мозък можеше да планува какво я чака. Не ме интересува по какъв начин Кирил Петков е излязъл от някакво си нищо.

Интересува ме да ни лекуват и да образоват децата ни.

Интересува ме, че в Деня на книгата учителка се похвали във фейсбук, че ощастливила класа си със среща със Стойчо Керев - сякаш не са задоволително нелепостите, които децата учат, ами и да им ошашавят още повече главиците с тайни теории.

Интересува ме, че всички фрагменти на Българска комунистическа партия и ДКМС след 89 година се скриха в образованието, където в този момент са шефове на учебни заведения и пълнят главите на децата с пещерен национализъм.

Интересува ме лекарството, което ще вземам до края на живота си (при мен това са няколко лекарства) да мога да закупувам с едно регистриране в електронната рецепта, а не да се нареждам на опашка пред персоналния доктор в най-хубавия случай на три месеца.

Интересува ме ще има ли най-сетне промяна в образованието и опазването на здравето.

В правосъдната система към този момент не ме интересува дали ще има промяна - освен тъй като могъщият Пеевски няма в никакъв случай да позволи това да стане, а тъй като даже и по някакво знамение да създадат промяната, няма да има от кое място да вземат почтени, честни, смели прокурори и мъдри съдии.

Тук спирам тъй като бих могла да продължа с часове. И - както разбирате - извънредно ми писна.

И в случай че продължаваме по този начин добродушно да поносим - хак ни е!

---

Бел. ред. - текста на Веселина Седларска публикуваме от фейсбук профила ѝ с нейно единодушие. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР