Кристина Пламенова си замина рано-рано от Ергенът, след като по

...
Кристина Пламенова си замина рано-рано от Ергенът, след като по
Коментари Харесай

Руди Гела събира огризките на Евгени Генчев! Кристина от „Ергенът” я е срам, че пуска такъв гнусен мишок в леглото си

Кристина Пламенова си отпътува рано-рано от „ Ергенът ”, откакто по никакъв метод не се хареса на пианиста Евгени Генчев. Извън турското имение обаче има мъже, които дават благо и драго да са с нея.

Такъв е Радостин Василев, който постави рога на половинката си Тина, с цел да бъде с риалити звездата Кристина. Двамата имат плевел романс от няколко месеца, само че го пазят в загадка.

Макар и двамата да отхвърлят да си признаят връзката, тя стана обществено притежание, откакто „ Паяк ” подвигна автомобила на депутата, който бил паркиран пред гараж в кооперацията, където живее Кристина. Така за всички стана ясно, че Руди Гела е свалил считаната за най-красива от „ Ергенът ” дама през този сезон.

26-годишната юристка обаче продължава да отхвърля, че има нещо с отцепника от „ ИТН ”. Освен това слуховете настояват, че Кристина я било позор, че спи с депутата от Политическа партия. Тя се срамувала, че пуска в леглото си толкоз гнуен мъж като Василев.

Предател номер 1 на Има Такъв Народ по принцип не хваща окото на дамите. Нисък, с мазна коса и мазно лъчение, като на всичкото от горната страна фъфли. Има пари обаче и това е повода много по-млади девойки като Кристина да му се връзват, колкото и да ги е позор от този факт.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР