Кристина Милева развя дълъг крак и би шута на мъжа

...
Кристина Милева развя дълъг крак и би шута на мъжа
Коментари Харесай

Бившата на Деян Донков остави бащата на децата си заради мулат! Новият й я глези в Доминикана

Кристина Милева развя дълъг крайник и би шута на мъжа си, с цел да пристане на доминиканец, научи HotArena.

Алекс Сото, който е първенец по водни спортове, самичък показа за новата си връзка в обществените мрежи, променяйки статуса си на „ привързан “ и публикувайки съкровен фотос с новото гадже, писа „ България Днес “.

Манекенката, която дълго време топлеше постелята на артиста Деян Донков, очевидно не си губи времето след второто раждане. Не е ясно обаче какво се случва с бащата на двете й деца, които са неразделно с нея в Доминиканската република.

През последната година Кристина Милева зачезна от България, като безусловно се придвижи в Доминикана. Красавицата твърди, че се мести там дружно с предприемача Васил, който е притежател на бутици. Богаташът е от дълги години с манекенката.

През юни 2017 двамата се снабдиха с второ дете, като даваха тип на съвършената двойка. Изненадващо през август издайническият статус на кайтбордиста Алекс Сото подвигна завесата за смяната в персоналния живот на хубавицата.

Макар Кристина бързо да скри обявата от стената си, Алекс я е оставил на видно място, с цел да се знае,  че той е новият й мъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР