Кристиано се присъедини към Ал-Насър в края на декември, след

...
Кристиано се присъедини към Ал-Насър в края на декември, след
Коментари Харесай

Абубакар: Роналдо искаше да ме спре да напусна

Кристиано се причисли към Ал-Насър в края на декември, откакто приключи договора с Манчестър Юнайтед по взаимно единодушие. Съобщава се, че португалският нападател стана най-добре платеният състезател в света, откакто подписа със саудитския клуб, само че идването му означаваше, че един интернационален състезател от тима трябваше да бъде рискуван.

Капитанът на Камерун Винсънт Абубакар, който имаше още шест месеца от контракта си, беше индивидът, който трябваше да напусне, само че той сподели, че Роналдо се е опитал да го убеди да остане в Ал-Наср. Нападателят в последна сметка остана " корав " в решението си, защото към този момент имаше предложение на масата от турския Бешикташ.

" Поговорихме малко и неговото (на Кристиано) мнение беше, че желае да остана, казах му " не ", че ще напусна по фамилни аргументи. Той ме попита къде е фамилията ми, аз му отвърнах, че са във Франция и по тази причина избирам да отида в Турция, по-близо е.

И той ми каза  " по-добре е, в случай че фамилията ти е доста надалеч, по-сложно е ". Бях твърд, желаех да напусна. Имах предложения, в това число една от Бешикташ. Искаха да остана до края на сезона. Казах " не ", честно господин президент, избирам да напусна. Беше малко комплицирано, само че най-сетне ми разрешиха да си отида.

Тръгнах си малко сърдит, тъй като не беше елементарно. Когато Кристиано дойде, треньорът Руди Гарсия ме извика в кабинета си и ми сподели, че нормално интернационален състезател би трябвало да напусне, или съм аз, или Джалолидин Машарипов от Узбекистан. Жалко! ", показа Абубакар.

Абубакар вкара два гола на Световното състезание през 2022 година с Камерун, в това число попадение против Бразилия, само че не съумя да попречи на " селесао "  да излезе от груповата фаза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР