Кристиано Роналдо се е прибрал в Манчестър тази вечер и

...
Кристиано Роналдо се е прибрал в Манчестър тази вечер и
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо се среща с Тен Хаг за бъдещето си

Кристиано Роналдо се е прибрал в Манчестър довечера и в идващите дни ще обясни бъдещето си с управлението на Манчестър Юнайтед. “Ди Атлетик” твърди, че португалецът ще има диалог освен с шефовете на “червените дяволи”, само че и с мениджъра Ерик загар Хаг, който ще се опита да го убеди да остане в отбора.

Роналдо още не е почнал подготовка, а като за това бяха изтъкнати фамилни аргументи. 37-годишният нападател възнамерява да напусне “Олд Трафорд” и да премине в тим, който ще взе участие в Шампионската лига.

Трансферният специалист Фабрицио Романо заяви, че сътрудникът на Кристиано - Жорже Мендеш, продължава да му търси нов отбор. Вариантите са Челси, Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид.

Байерн няма действителен интерес към португалеца, а Атлетико би трябвало да продаде най-малко двама футболисти, с цел да може да си разреши някогашната звезда на градския противник Реал.

На този стадий позицията на Манчестър Юнайтед остава непроменена и клубът желае да задържи водещия си изпълнител до края на контракта му идващото лято.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР