Кристиано Роналдо предизвика грозни сцени и получи червен картон на

...
Кристиано Роналдо предизвика грозни сцени и получи червен картон на
Коментари Харесай

Роналдо получи червен картон и понечи да уцели съдията

Кристиано Роналдо провокира грозни подиуми и получи червен картон на полуфинал за Суперкупата на Саудитска Арабия при загуба на " Ал Насър " от " Ал Хилал " с 1:2. 

Това стана в края на мача - при 0:2. Голмайстор №1 в историята на футбола се спречка с съперник на тъчлинията, който опитваше да му попречи бързо да извърши тъч. Видеоповторенията демонстрираха по какъв начин португалецът употребява лакът против противника си и го настава по-късно. Настана блъсканица, играчи си спретнаха меле.

While Ronaldo was wrestling against Al hilal players and was about to get a red card, Al hilal fans started to chant " Messi "
—(@TheMagicPedri)

Съдията подвигна червен картон на Роналдо и когато се обърна с тил мегазвездата подвигна ръка, посягайки към топката в другата, като да го уцели. В това време от трибуните ехтеше " Меси, Меси ".

Напускайки терена, 39-годишният ас саркастично ръкопляскаше към рефера.

Ronaldo reacts with passion after getting a red card Even at 39 Ronaldo still keep his intensity and competitive mindset
— Svetlana (@laneksa7)

" Ал Насър " върна един гол в 9-ата минута на добавеното време посредством някогашния състезател на " Ливърпул " и " Байерн " (Мюнхен) Садио Мане, само че загуби мача и не съумя да се класира за финала за Суперкупата.

В спор за трофея " Ал Хилал " ще играе против " Ал Итихад ", който в другия полуфинал завоюва с 2:1 против " Ал Уейда " в Абу Даби - при сходен процес.

Карим Бензема вкара първия си гол за 2024-та още в първата минута, преди Абдерразак Хамдала да удвои преднината в 42-ата.

Хюсеин Ахмед Ал Иса беше прецизен за " Ал Уехда " в последните секунди, а Файкал Фаяр пропусна от дузпа в добавените минути.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР