Кристиано Роналдо не е преодолял нито един съперник от 3

...
Кристиано Роналдо не е преодолял нито един съперник от 3
Коментари Харесай

Капело за Роналдо: Не е преодолял съперник от 3 години

Кристиано Роналдо не е преодолял нито един противник от 3 години насам, отсече един от най-авторитетните модерни треньори Фабио Капело. Специалистът отбрани сътрудника си Маурицио Сари, който смени португалската звезда при успеха на " Ювентус " с 1:0 над " Милан " в неделя.

Роналдо беше очевидно раздразнителен при напускането на терена още в 55-ата минута. Ходът на Сари се оказа печеливш - резервата Пауло Дибала означи единственото попадение в дербито.
Дибала смени нацупения Роналдо и посече " Милан " "Ювентус " завоюва дербито и още веднъж е на върха в Италия
" Кристиано е популярен първенец и никой не спори по този въпрос. Той обаче не е преодолял нито един противник през последните три години - отсече Капело пред Sky Sport Italia. - В момента не се намира в най-хубавата си форма и е обикновено да бъде заменян. И Сари не се нуждае от храброст и темперамент, с цел да извърши тази промяна. Това, че Роналдо не седна на пейката, не е по никакъв начин хубаво. Трябва да останеш първенец даже когато те сменят, а освен когато нещата се развиват добре. Важно е да уважаваш треньора и съотборниците си ".

Looooool no way Cristiano Ronaldo subbed off and booed by Juve fans? Dont kill me pic.twitter.com/ifdt1xcGAG
— Ahmed ∞ (@MessiCuIe) November 10, 2019

Италианските медии отделят голямо внимание на реакцията на Кристиано, като La Gazzetta dello Sport и Corriere dello Sport я разказват като гневна. Петкратният притежател на " Златната топка " наруши мълчанието в понеделник, като написа в " Туитър ": " Труден мач, значима победа ".

Сари бе безапелационен, че няма проблем с огромната си звезда и че изцяло схваща разочарованието на Роналдо. " Трябва да му благодарим, тъй като той има травма и направи всеотдайност, с цел да ни помогне в този дуел. Явно обаче не беше изцяло подготвен и реших, че е по-добре да го извадя ".

Кристиано напусна стадиона преди последния съдийски сигнал.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР