Кристиано Роналдо изживява втория си период в Манчестър Юнайтед повече

...
Кристиано Роналдо изживява втория си период в Манчестър Юнайтед повече
Коментари Харесай

Разкриха тайната за зашеметяващата физика на Роналдо

Кристиано Роналдо изживява втория си интервал в Манчестър Юнайтед повече от десетилетие по-късно след първия. Въпреки това, португалецът има доста по-внушителна физика в този момент. Генетиката му постоянно е плюс, само че без подозрение техниките на рехабилитация, на които се подлага, му разрешават да поддържа грандиозна форма на 36-годишна възраст.

Португалският нападател постоянно прибягва до кислородни камери (известни също като хипербарни камери). Процедура, към която той е привързан от 2016 година, след травмата си на финала на по-миналото европейско състезание с Португалия.

Това включва поемане на чист О2 при налягане, по-високо от атмосферното, което води до доста огромно нарастване на разтворения О2 в плазмата.
свързани новини5090на 28.12.2021
По този метод процесът на възобновяване на повредените тъкани е доста по - бърз.

" Колкото повече О2, толкоз по-добри са реакциите, тъй че ще можете да се възстановите по-добре. Въпросът за снабдяването с О2 е доста значим, когато сте имали скъсване или имате малко мускулни контузии и желаете да се възстановите или да избегнете умората ", признава Жан-Бернар Фабр, физиотерапевт, пред " Le Parisien ".

Роналдо даже конфигурира такава камера в личния си дом в Манчестър. Той обаче не е единственият. Неймар и Мауро Икарди също са употребявали сходни уреди преди, с цел да ускорят възобновяване си, написа " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР