Кристиан Кирилов – телевизионният Митак от София - ден и

...
Кристиан Кирилов – телевизионният Митак от София - ден и
Коментари Харесай

Кристиан Кирилов: Връзката ми с Денислава беше голяма грешка! Не трябваше да се разделям със съпругата ми

Кристиан Кирилов – телевизионният Митак от „ София - денонощно ”, още веднъж свети на екран. От няколко дни по кината се върти филмът „ Аферата Пикасо ”, в който 33-годишният мачо извършва основна негативна роля. Героят му е началник на защита и общо взето, работата му е да бие.


С известния артист, артист и бизнесмен поговорихме за артистичните му изяви, само че му зададохме и куп въпроси за бизнеса му с първокласни коли и персоналния му живот. Мускулестият красавец има провален брак с фолкпевицата Джулия, а последната му възлюбена е риалити звездата Дени, която гледаме всяка вечер в праймтайма на Нова в „ Игри на волята ”. Ето какво показа той в изявление за в. " Уикенд ".

- Кристиан, поздравления за ролята ви във кино лентата „ Аферата Пикасо ”, който от няколко дни е по екраните в кината. Как я получихте?

 

- Звъннаха ми да се явя на кастинг. Отидох и незабавно ме взеха. Ролята ми в „ Аферата Пикасо ” е огромна, играя неприятния. Героят ми е началник на защита и общо взето удрям. С Филип Буков си партнираме в няколко подиуми. Сработих се отлично с другите артисти, както и с целия екип. Снимахме предходната година.

- За какво похарчихте хонорара си от кино лентата?

- Дарявам хонорарите си, по този начин съм си решил. Този от „ Аферата Пикасо ” не беше кой знае какъв, само че с него купих хранителни артикули и цигари за Дом за хора с психологични отклонения, намиращ се покрай София.

- По-сложно ли ви беше в „ Аферата Пикасо ”, в сравнение с в „ София - денонощно ”? Скоро ще ви гледаме ли и в някой различен филм?

- В „ Аферата Пикасо ” всичко е на по-високо равнище. Кинаджийска работа е, много по-прецизно се пипаше. Не ми беше комплицирано нито във кино лентата, нито в сериала. През 2013-а приключих една от най-авторитетните академии за актьорско майсторство в Лондон. След това 2 години съм посещавал частни уроци при Николай Хаджиминев. Скоро ще схвана дали съм утвърден за щатски филм. 

 

- Кое ви е най на сърце – да сте артист, артист или предприемач?

- В България е доста мъчно човек да се устоя като артист и артист. Цялата си сила съм я вложил в бизнеса. Да пея и играя ми е занимание. Последното ми парче „ Овен ” го извадих преди две седмици. Зодията ми е тази, а съм разпален по хороскопите от фолкпевицата Джулия, с която сега сме в бракоразвод.

- Кога ще се разведете с Джулия?

 

- Другия месец е делото, с което ще бъде разтрогнат брака ни. Много сгафих пред Джулия. Осъзнах, че съм направил огромна неточност, разделяйки се със брачната половинка ми, само че човек се учи от издънките си. Най-лошото при мен е, че съм супер емоционален. Имах връзка с Дени, която взе участие в „ Игри на волята ”. За времето й във формата осъзнах, че няма смисъл да сме дружно. След като тя излезе от предаването, не мина доста време и се разделихме.

- Възможно ли е Джулия да ви елементарни и да останете дружно?

 

- Не мисля, че има подобен вид. Много сме си вярвали с Джулия, до момента в който бяхме дружно. Грешката ми беше, че под афект станах непосредствен с Дени и афиширах връзката ни. Бях сърдит от Джулия, която на рождения си ден разгласява в интернет пост, в който обясняваше по какъв начин сме се разделили и така нататък Винаги съм се опитвал да държа персоналния си живот надалеч от хората, и тя го знае. След обявата й побеснях. Не мина доста време и разгласих фотография с Дени и то стана ега ти бъркоча. Много обичам Джулия и в никакъв случай не съм преставал да изпитвам мощни усеща към нея, само че позволих огромни неточности и надали в миналото ще ми ги елементарни. Ако тя беше афиширала връзката си с различен човек, аз също не бих дал амнистия. Силен темперамент съм, осъзнах грешките си и не преставам напред.

 

- Колко време продължи връзката ви с Денислава Велкова?

- Няколко месеца, преди да влезе в „ Игри на волята ”. След това, като излезе от формата, бяхме още малко време дружно, само че към този момент не беше същото. Леко се отдръпнах и най-после и двамата взехме решение да се разделим без доста звук. Връзката ни беше огромна неточност. Все едно, че не бях аз през времето, в което бяхме с Дени. Раздялата с нея е най-лесната в живота ми. Нито за секунда не се поколебах, че не сме един за различен. От два месеца съм без жена в живота си.

- Поведението на Дени в „ Игри на волята ” способства ли за раздялата?

 

- Честно казано, не съм човек, който гледа телевизия. Частично съм се заглеждал в „ Игри на волята ”, само че не съм видял нищо фрапантно, което Дени да е сторила. Знам, че се е справила добре. Дори и да е направила нещо там, то си е за нея.

- Всъщност, по този начин и не стана ясно - за какво се разделихте със брачната половинка ви Джулия?

- Беше една концепция по-ревнива тя. Факт е, че до момента в който сме били дружно, е намирала известия, които съм писал на други девойки, само че се заклевам, че не съм й изневерявал. Бъзикчия съм, само че до такава степен. Държал съм на нея и не съм имал потребност да вървя по непознато. Сцените й на ревнивост ми идваха допълнително. Пречеха ми даже на бизнеса. Сега, откогато съм самичък, съм доста по-продуктивен в професионално отношение.

- Някога изневерявал ли сте, до момента в който сте бил във връзка?

 

- На Джулия - не, само че когато бях на 24-25 години, съм изневерявал. Имал съм и паралелни връзки. Тогава разбрах, че това не води до нищо хубаво и че истината постоянно става ясно. Осъзнах грешката си и повече не съм постъпвал по този метод. Промених се, в този момент, когато съм с една жена, съм единствено с нея. Напълно моногамен съм. Бяхме разграничени с Джулия, в бракоразвод, само че не трябваше да се мятам в нова връзка с Дени, а да вардя достолепието на жена си. Това е нещо, което не направих и за което горчиво скърбя. Никога не бих постъпил още веднъж по този метод. На 33 години съм и постоянно до момента съм се учил от грешките си.

 

- Имате ли нови татуси?

- Да, няколко. Единият от тях е татусът на кармата, който си направих на ръката. Като го погледна, да ми припомня, че всичко се връща в този живот.

 

- Как поддържате съвършеното си атлетично тяло?

- С диети и спортуване. Тренирам по два пъти дневно, 14 пъти седмично. Ходя на фитнес и плавам. От години спазам стоманен режим - хапвам единствено риба, ориз, яйца, броколи и аспержи.

- Някога бил ли е заплашен животът ви?

- Да, три-четири пъти съм аварирал грубо. Единият конфликт беше преден в дърво, карах тогава с малко по-висока скорост. Явно Господ ме пазеше, тъй като от колата не ставаше нищо, а на мен ми беше пукната единствено главата. При другите си произшествия не съм имал даже и драскотина по тялото си.

- Много продажби на коли ли вършиме в автокъщата си „ Ден и нощ ”?

- Да, и това е напълно обикновено. Аз съм единственият притежател на автокъща в цяла Европа, който предлага и бонус на клиента. Подарявам на купувачите златни украшения, които те си избират от азбучник, повеждам ги на ортодонт, давам тв приемници, прислугвам колите и предлагам още доста други екстри.

- Преследват ли ви златотърсачки?

 

- Никога до момента не съм попадал на такива. По-скоро дамите, с които съм бил, са се грижели за мен като за малко дете. Винаги те са правели първата крачка и са ми купували дарове. Дори за късото време, в което бях с Дени, тя ми взе слушалки за 1000 лв. и всякакви други скъпи неща. Джулия - също. Като се замисля, дамите са ми правили повече дарове, в сравнение с аз на тях.

- Вие какви дарове сте правил?

 

- Предпочитам да дам пари и дамата да си купи каквото си реши. Пак споделям, не съм по тази част - да върша дарове. Дори и всякакви девойки, които другите считат за златотърсачки, съм успявал да предразположа по този начин, че те са ми подарявали повече неща, в сравнение с аз на тях. Определено не съм свидлив, само че съм мъж, който е съумял, като е тръгнал от нулата. Така да се каже, съм момче от улицата, което си е пробило единствено пътя в живота. Ценя парите и не ги пропилявам.

- Труден ли беше професионалният ви път?

 

- При мен всичко се е случвало с доста тъга, страдалчество и работа. Нищо не ми е пристигнало от горната страна, всичко съм си заслужил. На 18 години бях коафьор в Шумен, по-късно започнах в София - при стилист Капанов. Правех топ прически в „ Станция Нова ”. Бил съм и общ служащ в строителството, сервитьор, персонална защита... Имах магазин за облекла, а съм продавал и онлайн. Няколко пъти банкрутирах и започвах от нулата. В пандемията ми беше много мъчно, бях с два заема. В момента не дължа нито лев. Имал съм моменти, в който не съм разполагал даже с пари за самун. Научил съм се да изгубвам в бизнеса, както и в любовта. Много ми е смешно, когато прочета за себе си, че ме устоят богати дами или любовници мъже. Ами това няма нищо общо с истината!

- Мъже ухажвали ли са ви?

 

- Имал съм всевъзможни оферти. Повече даже се пробват да ме смъкват господа, в сравнение с дами. Желаят ме и това ме ласкае, тъй като да те хареса различен мъж си е комплимент. Игнорирам обаче мощния пол, падам си по дами. Нормален съм, хетеро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР