"Кристалина се върти като име, но има още кандидати. Решението

...
"Кристалина се върти като име, но има още кандидати. Решението
Коментари Харесай

Борисов с гневен коментар от Брюксел за партийната субсидия и оставката на Нинова

"Кристалина се върти като име, само че има още претенденти. Решението на ЕНП е да поддържаме Вебер, само че какво ще се случи - ще забележим. Снощи приказвах с Мишел, в късни доби. Каза, че би бил добър претендент. Тимерман също е приказен началник, само че тяхната партия е втора ", показа още министър председателят.

"Всяко изявление през днешния ден е неверно, погрешно, авансово, преждевременно и бъбриво. Аз не съм подобен човек. Вижте какъв брой постове имаме. Затова, като ЕНП, споделяме, че имаме време. Спечелили сме изборите и си стоим на позицията. Не забравяйте, че ЕЦБ има нов началник. Тези съвещания вървят по всички позиции, с цел да може в този хетерогенен парламент да бъдат определени най-хубавите. Има излъчени договарящи, които работят. Вчера на обяд приказвах с Туск, знам кои са претендентите му, само че е неуместно да го разясня в този момент ", добави Борисов.

Премиерът се разгневи на следващия въпрос за дотациите.

"Защо не престават тези въпроси? Поех ангажимент и след предишните избори внесох в Народното събрание въпроса със дотациите. Народно събрание отхвърли. От заран до вечер пердах по ГЕРБ. Поех ангажимент, внесохме го. Какво желаете повече от нас? Казват, че не им доближават дотации. Има американски модел. Движение за права и свободи внесоха за 0 лева На който не му стигат парите, има право да уточни компания Х или милионера У подарява еди какъв брой си пари за партията. Но се изисква 100% бистрота. И тогава, вместо както госпожа Нинова сподели, предприемачите да затворят портфейлите си, банкерите да спрат да викат жители и делегати и със мощ да ги карат да трансформират позициите си. Приемаме, че на конгресите си приказват като пет за четири. Да си внесат пари и да си ги узаконят. Какво общо имам аз с нейната оставка? Аз ли я накарах да я напише? Тя си я написа сама ", сподели Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР