Крис Евърт несъмнено е една от най-великите тенисистки в историята,

...
Крис Евърт несъмнено е една от най-великите тенисистки в историята,
Коментари Харесай

Крис Евърт: Григор Димитров е способен да обърка сметките на претендентите

Крис Евърт безспорно е една от най-великите тенисистки в историята, като в сбирката ѝ личат цели 18 трофеи от Големия Шлем. В хода на последната половин година американката бе диагностицирана с рак на яйчниците, само че за всеобща наслада лекуването ѝ мина повече от добре и тя непрекъснато стартира да се възвръща, заради което ще извършва отдалечено уговорките си към Eurosport по време на тазгодишния Ролан Гарос.

Бившата номер едно в скорошно изявление за интернационалната телевизионна компания във връзка старта на втория,,мейджър " шампионат за годината бе запитана какви са нейните упованията към представянето на родния ни представител Григор Димитров и до каква степен съгласно нея би могъл да стигне той в конкуренцията. Ето и какво показа седемкратната шампионка в Париж:

" Клей сезонът за него е доста добър досега. През последните седмици гледах доста от мачовете на Григор и си проличава, че е в чудесна форма. През последната година той като че ли преоткри насладата си от тениса и още веднъж играе с доста сила и упоритост. Изглежда, че тренира по-усърдно отвсякога и непрекъснато търси нови способи да усъвършенства играта си. Много съм впечатлена от Григор, в действителност. Сигурна съм на 99%, че някой всред Джокович, Надал и Алкарас ще завоюва купата, само че в това време има една група от 5-6 тенисисти, които постоянно биха могли да объркат сметките на любимците. Според мен Димитров е в тази група, тъй като той е кадърен да изненада кандидатите. Радвам се да го виждам толкоз благополучен както на корта, по този начин и отвън него, защото е страховит човек, а постоянно е хубаво да виждаш положителните момчета да побеждават " - приключи именитата американка

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР